Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire pótlék, ha romantikus könyveket olvasok?
Ekkora hülye válaszokat, már bocs.
Miért lenne baj, ha ilyeneket olvasol?
Én is olvastam ilyesmit tini koromban (aztán leszoktam róla valamiért) és most mégis van barátom (nem is az első) és érdekes módon egy teljesen átlagos pasi, nem mértem regény hősökhöz.
És amikor Monte Cristo grófját olvastam, akkor is tetszett Dantés karaktere, vagy a legtöbb klasszikus regényben is tetszett a főhős. Akkor azokat is be kéne tiltani? Egyáltalán ne olvassunk semmit? Vagy csak ha olyanok a szereplők, mint az örgöd, mert akkor ahhoz képest minden pasi csodálatos lesz?
És még kiegészítésnek, hogy tuti a pasik is bújják a modell képeket, meg a playboyt. Úgyhogy hülye érv a "Kb. mint neked, ha ő meg modellcsajok képeit bújta volna előtte pótlékért". Nézz már magadba kedves első. Ha fiú vagy, sosem néztél férfi magazinokat, vagy sosem sóhajtottál fel egy-egy klipnél, hogy de jó csaj? Ha csaj vagy, sosem csorgattad a nyálad filmsztárokra, vagy énekesekre? Ha nem a válaszod, akkor nézz magadba, mert veled van a baj. Ugyanis ezek teljesen természetes dolgok.
De gondolom nincs barátja és azt pótolja.
Te mire verted, amíg nem volt csajod? Az is pótlék b*szd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!