Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedésnél csak nekem gyanús ha a csajnak ki van kapcsolva az elérhető állapota? 😂
Figyelt kérdés
2024. jún. 3. 04:00
51/64 anonim válasza:
#50: de ez valami üzenetküldő alkalmazás?
52/64 anonim válasza:
Nekem nem úgy jön le, hogy te az a típus vagy, akinek ha megmondja, hogy "most nincs kedvem beszélni", akkor azt mondod, hogy "oké", hanem akkor elkezdesz nyávogni, hogy "de miii fontosabb, mint ééén, biztos más pasikkal csetelsz, miért nem beszélsz velem, anyaaaaa"
53/64 anonim válasza:
Ember, ez ugy funkcio, nekem is lanykent ki van kapcsolva mert idegesit a zold potty es hogy valtoznak az elerheto fejek. Amugy meg facebook igyis ugyis kiirja ha ramesz az oldalara tehat mindegy
Barcsak nekem is ennyi bajom lenne egy tarskeresesnel…
54/64 anonim válasza:
Olyannal nem is ismerkedsz akinek nincs messengere?
55/64 anonim válasza:
#53: mondhattátok volna, hogy ez szociális média, akkor megspórolunk egy csomó fölöslegesen elpocsékolt időt.
56/64 anonim válasza:
Mégis mi a tök gyanús ezen? Én is kikapcsolom minden eszközön, nem hiányzik hogy valaki emiatt hisztériázzon nekem, főleg mert eleve bugos a funkció és elérhetőnek mutat ha van internetelérés olyan eszközön amin be van jelentkezve a user. Semmi értelme, max sértődést generál azoknál akik elhiszik hogy a valóságot mutatja.
57/64 anonim válasza:
Én például munka közben használom a messengert, ott beszélünk a kollégákkal. Ettől még nem mindig érek rá magánjellegű chatelgetésre munkaidőben.
Miért hazugság, ha kikapcsolom? 😃
58/64 anonim válasza:
Én azért szoktam kikapcsolni, mert van hogy melóban van egy pár üres percem és addig visszaírok valakinek, de nem szeretném hogy zölden világítsak. Lehet ennyire egyszerű a magyarázat.
De egyébként ha fent is van és a baratnojenek ír, neked meg majd később, ez akkora gond? Ne légy ilyen szigorú
59/64 anonim válasza:
49-es válaszolónak: a Facebook-nak az üzenetküldő alkalmazása. Elméletben jelzi, ha valaki "elérhető" (épp használja) vagy nem, aki igen annak a neve mellé tesz egy zöld pöttyöt. A gyakorlatban pedig: össze-vissza jelez, sokszor olyat is aki órák óta hozzá sem nyúlt a telefonhoz, de valamiért azt jelzi, hogy épp használja (elérhető). Ezen sokan kiborulnak és elkezdenek féltékenykedni vagy problémázni, mert az applikáció szerint épp a Messengeret/Facebookot használja, közben meg lehet, hogy már rég alszik, vagy nincs is nála. Ezt a funkciót, hogy jelzi mikor vagyok elérhető kilehet kapcsolni, erről szól a kérdés, mert az említett nő ezt kikapcsolta, nem látni mikor használja épp vagy nem használja (nem mintha bármit jelentene, hiszen sokszor tévesen jelzi)
60/64 anonim válasza:
Szerintem kérdező inkább szakits vele, azért kapcsolta ki biztos más pasival hentereg. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!