Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedésnél csak nekem gyanús ha a csajnak ki van kapcsolva az elérhető állapota? 😂
Figyelt kérdés
2024. jún. 3. 04:00
32/64 A kérdező kommentje:
De akkor kérlek magyarázd el miért beteg az aki nem hazudja azt hogy nincs is fent mikor de? Szerinted beteg aki nem hazudik másoknak?
2024. jún. 3. 07:57
33/64 anonim 

válasza:

De ebben hol a hazugság? Ez egy kikapcsolható funkció, nem mondja hogy nincs online 😫
34/64 A kérdező kommentje:
Ugye itt az illető nem akar beszélni valakivel mondjuk és szándékosan úgy csinál mint ha nem azért nem írna neki mert leszarja hanem mert nem online
2024. jún. 3. 08:21
35/64 anonim 

válasza:

Szerencsére én megtapasztaltam az internet előtti életet. Javaslom a kérdezőnek is az 1 hetes internet detoxot. Vagy az nem menne? 😅😄😄
36/64 anonim 

válasza:

Az a gyanús akinek ez gyanús. Menekülnék!
37/64 A kérdező kommentje:
Én éltem az internet előtt :)
Még sem teszek bele energiát hogy másoknak azt mutassam hogy én nem vagyok elérhető mikor a neten logók 😂
2024. jún. 3. 08:34
38/64 anonim 

válasza:

De kérdező, ez nem hazugság. Mivel csak ki van kapcsolva ez a funkció. De amúgy meg csak ismerkedtek jelenleg, miért figyeled egyáltalán szerencsétlent? Nem tartozik neked semmivel kb. Amúgy te tipikusan az a faszi lehetsz, aki mellett megfullad a másik fél egy kapcsolatban. Jól gondolom? :)
39/64 anonim 

válasza:

Ez nem a hazugságról szól, csak a te fejedben. Én visszaírok mindenkinek, aki ír, hiába raktam magam "nem elérhető"-be... Volt olyan, hogy fent se voltam egy adott felületen , de zölden jelzett és kaptam emiatt hideget és meleget rendesen, hogy miért nem írtam vissza. Na most nem egy ilyen ember van, aki ezt csinálja. Ebből nem kér a legtöbb ember jogosan. És akkor is te lennél felháborodva, hogy hát de elérhető és nem ír vissza, biztos mással kavar...
40/64 anonim 

válasza:

"Ismerkedésnél csak nekem gyanús ha a csajnak ki van kapcsolva az elérhető állapota? "
Igen CsAK neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!