Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedésnél csak nekem gyanús ha a csajnak ki van kapcsolva az elérhető állapota? 😂
Hülye vagyok amiért tudom hogy hoggy és nem higyj? Általános iskolai tananyag szerintem elég alap
*higgy
Ha a 8 általánost sem jártas ki akkor keress rá a neten, így kell írni és még te hülyézel le másokat....
22#
Velem beszél ahogyan élőben is
A munkatársak vagy főnöknek szabad hazudni vagy mi? Szerinted rendben van az hogy BÁRKINEK behazudja valaki hogy ő nincs itt mert nincs annyi mersze sem hogy felvállalja az ignorálását?
Na mindegy köszönöm a válaszokat de beszéltem pár barátommal és szerintük is hatalmas red flag, ma dobom a csajt mindenképpen
Akkor ki volt a hülye aki okoskodni akart? :)
#26/27
Ismerkedési fázisban vagyunk de teljesen mindegy melyik szakaszában utasítotom vissza szerintem
Attól hogy neked bántja az egód az nem az én problémám, kérlek ne offolj ennyi értelmetlen bödögést ide
A dobás az visszautasítást jelent ebben az esetben hiába rakod idézőjelbe
Szerinted akkor szar ember az akinek nem fér bele a hazugság a neten sem? Szép kis értékrended lehet :) nálam alap hogy nem kamuzok a profilomon sem hanem felvállalom ha bajom van valakivel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!