Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ismerkedésnél csak nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedésnél csak nekem gyanús ha a csajnak ki van kapcsolva az elérhető állapota? 😂

Figyelt kérdés
2024. jún. 3. 04:00
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 A kérdező kommentje:

Hülye vagyok amiért tudom hogy hoggy és nem higyj? Általános iskolai tananyag szerintem elég alap

2024. jún. 3. 07:21
 22/64 anonim ***** válasza:
97%
Már nem csodálkoznék, ha miattad kapcsolta volna ki... Nálam is ki van kapcsolva az elérhető állapot, de nem azért, mert nem akarok visszaírni...Arra nem gondoltál, hogy esetleg a főnökei, munkatársai miatt van?
2024. jún. 3. 07:24
 23/64 A kérdező kommentje:

*higgy

Ha a 8 általánost sem jártas ki akkor keress rá a neten, így kell írni és még te hülyézel le másokat....

2024. jún. 3. 07:24
 24/64 A kérdező kommentje:

22#

Velem beszél ahogyan élőben is

A munkatársak vagy főnöknek szabad hazudni vagy mi? Szerinted rendben van az hogy BÁRKINEK behazudja valaki hogy ő nincs itt mert nincs annyi mersze sem hogy felvállalja az ignorálását?

Na mindegy köszönöm a válaszokat de beszéltem pár barátommal és szerintük is hatalmas red flag, ma dobom a csajt mindenképpen

2024. jún. 3. 07:29
 25/64 anonim ***** válasza:
93%
Igen,igazad van, én tudtam rosszul 🤷 attól még a mondanivalom többi része áll
2024. jún. 3. 07:29
 26/64 anonim ***** válasza:
98%
Dobja a csajt🤣🤣🤣 együtt sincsenek de dobja ...jajj de nagyon kell neki hogy nyeroben erezze magat
2024. jún. 3. 07:30
 27/64 anonim ***** válasza:
97%
🤣🤣🤣 Jobb lesz a csajnak.
2024. jún. 3. 07:31
 28/64 A kérdező kommentje:

Akkor ki volt a hülye aki okoskodni akart? :)

#26/27

Ismerkedési fázisban vagyunk de teljesen mindegy melyik szakaszában utasítotom vissza szerintem

Attól hogy neked bántja az egód az nem az én problémám, kérlek ne offolj ennyi értelmetlen bödögést ide

2024. jún. 3. 07:34
 29/64 anonim ***** válasza:
98%
Ha én lennék a csaj külön hálás lennék, hogy "dobtál"...
2024. jún. 3. 07:36
 30/64 A kérdező kommentje:

A dobás az visszautasítást jelent ebben az esetben hiába rakod idézőjelbe

Szerinted akkor szar ember az akinek nem fér bele a hazugság a neten sem? Szép kis értékrended lehet :) nálam alap hogy nem kamuzok a profilomon sem hanem felvállalom ha bajom van valakivel

2024. jún. 3. 07:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!