Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, nektek mennyire gyanús az ha egy ismeretlen, de gyönyörű nő rátok ír ismerkedés céljával? Örültök? Ha igen kimutatjátok, vagy óvatosak vagytok?
Figyelt kérdés
2022. okt. 22. 00:09
4/10 anonim válasza:
Hihetetlennek túnne, úgyhogy nagyon óvatos lennék.
5/10 anonim válasza:
Nem hogy gyanús, hanem egyszerűen nem tudom elképzelni ezt a szituációt... ilyen nem létezik.
6/10 anonim válasza:
Ha előzmény nélkül történik, biztos lennék benne, hogy valamilyen scam.
7/10 anonim válasza:
Persze. A tinder pl. tele van ázsiai cukibabák profiljaival, akik mindig barátokat szerezni és dolgozni jöttek Európába, és pár mondaton belül elkérik a whatsappodat, hogy aztán kriptovalutás befektetést tukmáljanak rád. Egyszer belementem egy ilyenbe, odaadtam a whatsapp-elérhetőségemet, majd amikor rátért az üzletre a cukicsaj, akkor ignoráltam. Fél év múlva megnéztem a telefonom, és a telefonszámhoz tartozó whatsapp-profilon egy szakállas-turbános csávó képe volt. Gondolom, addigra már nem volt tinderen, úgyhogy visszaállította a rendes profilképét.
8/10 anonim válasza:
Annyira gagyik ezek a whatsapp-sztorik, van, aki beveszi még egyáltalán? :)
10/10 anonim válasza:
Nyilván kamu, egy csaj soha nem ír ránk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!