Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jó-e ha egy férfi kimutatja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó-e ha egy férfi kimutatja tetszését a nőnek az ismerkedésük leg-legelején?

Figyelt kérdés

Rêszletezve:

Társkeresőn megismertem egy nőt. Nyilván az elején csak a külseje fogott meg. Viszont ahogy a beszélgetések során egyre jobban megismertem. Kezdtem rájönni, h ő belsőleg is nagyon értékes. Teljesen megegyeznek az értékrendjeink is. Illetve a mindennapi életünket is megközzelítőleg hasonlóan éljük. Ilyen hölgyet még eddig nem ismertem. :)

Igen tudom jól, h így egy szöveges ismerkedésben nem lehet megismerni normálisan egymást, de már rég óta ismerkedem társkeresőn, és eddig ő a legigéretesebb. :)

A nőknek szeretik, ha a férfi kimutatja szimpátiáját és kedvelését, vagy inkább legyek megfontoltabb és ne mutassam ki az érzelmeimet? Melyikkel lehet kevésbé elriasztani a nőket? Jobb-e ha a nem tudják, h jól állnak-e a férfinál vagy sem?

Köszönöm a segítséget! Elsősorban nők válaszára vagyok kíváncsi.

2016. dec. 6. 15:29
 1/7 Sateenkaari ***** válasza:
Csak legyél őszinte...ne támadd le, de ne is zárkózz el.
2016. dec. 6. 15:35
 2/7 anonim ***** válasza:

A "nők", mint kollektíva nem szeretnek semmit, neked azt kell kideríteni, hogy ez a nő mit szeret.

De szerintem legyél önmagad. Előbb-utóbb úgyis lehull a maszk mindenkiről.

2016. dec. 6. 15:49
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem. Sajnos hazudni kell mint a vízfolyás. Tegyél úgy mintha neked mindegy lenne, hogy összejössz-e vele vagy sem, de ha már itt van akkor elrandizgatsz vele. Ha túlságosan kimutatod hogy tetszik az elriasztja.

Ha nincs kedved játszmázni csak gondolj az ő szemszögére. Ő mennyire mutatja, hogy tetszel neki? Beletesz annyi érdeklősést iranyodba, mint te az ő irányába?

Ne varázsoljon el a közös érdeklődés meg a hasonló életvitel. Ha nem tud radizgulni akkor semmire sem mész vele.

Ha valakinek tényleg tetszel akkor minden menni fog magától. Ha már játszmázni kell az nem őszinte.

2016. dec. 7. 09:41
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem én is itt hasaltam el... Felejtsd el, inkább légy amolyan igenis nem is leszarom, néha oltsd, néha viccelődj, néha legyél atom kedves.
2016. dec. 24. 16:50
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen, mutasd ki, ha tetszik neked. Különben mi értelme van az egésznek?
2016. dec. 24. 17:59
 6/7 A kérdező kommentje:
Én ki szoktam mutatni. Viszont álltalában nem jól sül el...
2016. dec. 24. 18:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Mutasd ki, de azt is, hogy csak a külsejétől nem esel hasra és nem vagy rászorulva a társaságára. Ha nem megfelelően viselkedik és átlépi a határaidat, akkor gondolkodás nélkül lelépsz (akkor is, ha tetszik), mert tudod kontrollálni magad.
2016. dec. 24. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!