Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó-e ha egy férfi kimutatja tetszését a nőnek az ismerkedésük leg-legelején?
Rêszletezve:
Társkeresőn megismertem egy nőt. Nyilván az elején csak a külseje fogott meg. Viszont ahogy a beszélgetések során egyre jobban megismertem. Kezdtem rájönni, h ő belsőleg is nagyon értékes. Teljesen megegyeznek az értékrendjeink is. Illetve a mindennapi életünket is megközzelítőleg hasonlóan éljük. Ilyen hölgyet még eddig nem ismertem. :)
Igen tudom jól, h így egy szöveges ismerkedésben nem lehet megismerni normálisan egymást, de már rég óta ismerkedem társkeresőn, és eddig ő a legigéretesebb. :)
A nőknek szeretik, ha a férfi kimutatja szimpátiáját és kedvelését, vagy inkább legyek megfontoltabb és ne mutassam ki az érzelmeimet? Melyikkel lehet kevésbé elriasztani a nőket? Jobb-e ha a nem tudják, h jól állnak-e a férfinál vagy sem?
Köszönöm a segítséget! Elsősorban nők válaszára vagyok kíváncsi.
A "nők", mint kollektíva nem szeretnek semmit, neked azt kell kideríteni, hogy ez a nő mit szeret.
De szerintem legyél önmagad. Előbb-utóbb úgyis lehull a maszk mindenkiről.
Nem. Sajnos hazudni kell mint a vízfolyás. Tegyél úgy mintha neked mindegy lenne, hogy összejössz-e vele vagy sem, de ha már itt van akkor elrandizgatsz vele. Ha túlságosan kimutatod hogy tetszik az elriasztja.
Ha nincs kedved játszmázni csak gondolj az ő szemszögére. Ő mennyire mutatja, hogy tetszel neki? Beletesz annyi érdeklősést iranyodba, mint te az ő irányába?
Ne varázsoljon el a közös érdeklődés meg a hasonló életvitel. Ha nem tud radizgulni akkor semmire sem mész vele.
Ha valakinek tényleg tetszel akkor minden menni fog magától. Ha már játszmázni kell az nem őszinte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!