Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fogja sokkal több 30-as,40-es férfi és nő pár nélkül tölteni (azt nem mondom, hogy magányosan) a Mikulást, Karácsonyt, Szilveszter, mint párkapcsolatban élők?
Pontosan úgy van ahogy írták, én is úgy gondolom jobb egyedül, mint hogy olyannal legyek aki nem a megfelelő.
Persze ne érts félre nem jó egyedül, de jobb mint egy rossz kapcsolatban.
Pontosan ma kaptam ebben megerősítést, baráti társasággal voltunk egy x tevékenységet végezni. Egyik srác barátnője behisztizett valami totál apróságon. A srácban bűntudatot akart kelteni emiatt. Na rögtön az exfeleségem jutott eszembe, és az hogy milyen jól tettem hogy elhagytam.
Te miért fogod egyedül tölteni?
Nagy valószínűséggel én is egyedül fogom tölteni, 30 évesen. Mert nem találtam megfelelő párt magamnak, aki velem képzelné az életét. Nem divatból és nem is utasítok el egy jó kapcsolatot, de rosszat igen.
Én kereken 30 vagyok, nincs gyerek, nem voltam még házas, viszont voltak normális, hosszú kapcsolataim, bár egy ideje jelenleg egyedül vagyok. Mégsem találok párt magamnak, mert pl neten eleve annyira irreális néhány nő elvárása, hogy szerintem nincs a világon olyan férfi, aki megfelelne azoknak. A városban sétálva, vagy beülve valahova pedig mindig sikerül azokat a nőket leszólítanom, akik foglaltak.
Számomra ez nem divat, de inkább vagyok egyedül, mint egy számomra nem tetsző emberrel, csak azért, hogy mondhassam, hogy nem vagyok egyedülálló. A nagy számok törvénye alapján egyszer én is megtalálom újra a párom. :)
30F
Szerintem ebben az életkorban érnek el oda az emberek, hogy vagy megcsömörlenek teljesen az előző kapcsolataik okozta csalódások miatt, vagy pedig soha nem is volt senkijük, és már fel is adták, hogy valaha lesz.
Én az első kategória vagyok, megfejelve néhány speciális őrültséggel is, amik miatt extra nehéz lenne olyan párt találnom, akivel el tudom képzelni, hogy együtt legyünk, ezért vagyok inkább egyedül.
De nem vagyok magányos, legalábbis nem a szó rossz értelmében, eleve a szokásosnál kevesebb igényem van társaságra, meg amúgyis folyton emberek vesznek körül, néha még sok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!