Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fogja sokkal több 30-as,40-es férfi és nő pár nélkül tölteni (azt nem mondom, hogy magányosan) a Mikulást, Karácsonyt, Szilveszter, mint párkapcsolatban élők?
Dettó, nekem is minden ujjamra jutna nő, ha akarnám, de szintén megcsömörlöttem.
Egy darabig erőltettem a randizgatást, ismerkedést, de rájöttem, hogy felesleges, mert valójában nem is akarok igazán párkapcsolatot.
Majd idővel menni fog.
Egyébként nyugi, a másik nem oldaláról is vannak ilyen dolgok.
Oké, jönnek az év végi ünnepek, de jobb lenne ezt egy rossz kapcsolatban tölteni, ha jobb nem jut, max. az egyedüllét? Hát akkor inkább egyedül, és még ebben is vannak jó dolgok. Ki mondja, hogy az ünnepeket csak párral lehet boldogan megélni?
Sajnos nehéz társat találni ,huszon évesen is nehéz
és utána meg még nehezebb! 30felett,sajnos!
Minden ember vágyik társra,igazi társra aki jóban rosszban veled van,együtt örül együtt sír veled,igazi barátra!
Sajnos nehéz megtalálni a társunkat,talán az átlagnak könnyebb,
férfinak sokkal könnyebb megtalálni azt a Nőt akit szeretne!
Jobb egyedül mint 1 rossz kapcsolatban! 30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!