Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogyha egy pasi ránéz egy másik nőre, az megcsalás, de ha a nő felmegy egy másik pali lakására, párkapcsolatban, az nem számít annak?
Amelyik nő szerint ez megcsalás, az idióta. Mindent a szemnek, semmit a kéznek, peraze, mértékkel, nem bunkó módon...
Aki meg felmegy a másik lakására, nem biztos, hogy dugni megy...
Ha átmegyek egy haveromhoz valamiért (pl múltkor épp átmentem egy fiú barátomhoz az angol jegyzeteimért, amiket kölcsönadtam neki), az még nem jelenti azt, hogy megcsalom a párom, vagy akár azt, hogy bármennyire is vonzódom az illető pasihoz.
Ha viszont megbámulnék tátott szájjal más pasikat, az ugyan nem lenne megcsalás, de ordas nagy tahóság. (BÁRKIT feltűnően bámulni, függetlenül a nemtől, kortól, stb)
Egyrészt ezek közül önmagában egyik sem számít annak.
Ha egy pasi úgy néz meg egy másik nőt, hogy lenézi róla a bugyit, csorog a nyála, és szemmel láthatóan csak az akadályozza meg abban, hogy megdugja a nőt, hogy az nem vevő erre, az persze közelebb állhat a megcsaláshoz, mint mondjuk az, ha egy párkapcsolatban lévő nő felmegy egy másik pali lakására, hogy visszavigye a kölcsön kapott fúrógépet. Leteszi, megköszöni, és megy haza.
Honnan veszel ilyesmit?? Sétálunk a párommal kéz a kézben, elvárás részéről, hogy bámuljam a jó csajokat, hogy azok elvörösödjenek.
Na és jár más pasik lakására. Sokszor én küldöm, ha nincs időm elintézni dolgokat a pasival. Nejem is tud intézkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!