Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szamit megcsalasnak? Egyetlen napot voltunk kulon, o szakitott velem es este mar leis fekudt egy masik faszival.
10 honapja es 6napja vagyunk egyutt nagyon szeretjuk egymast, es nem tudunk meglenni egymas nelkul.
Abbol indult ki a veszekedes, hogy tulsagosan is aggodok erte. Volt mar par veszekedesunk de nem komoly, utana egybol kibekultunk. Arra hivatkozik azert fekudt le massal mert ugy velte, hogy mar nem fogunk kibekulni.
Mikor elmondta nekem masnap, hogy mi tortunk nem jotottam szohoz, ugy voltam vele, hogy soha tobbet nem akarom latni, de megis bennem volt azis, hogy nagyon szeretem.madnap este beszeltunk a dologrol amit csinalt, es elsirta magat.
Nem tudtunk dullore jutni, sot meg idot sem tudok neki adni, mert nem birnank ki egymad nelkul.
Igy ugy dontottem itt maradok vele es meglatom hogy viselkedik vele ezek utan. De ennek erdekeben felhuztam magunk elott egy falat amit nem tudok atlepni, mert egyszeruen faj amit csinalt....
Es probalok egy kis tavolsagot tartani, de nagyon nehez..
Napok ota gondolkodom, hogy mit csinaljak, hogy s tovabb, de foggalmam sincs. Meg ennyit, hogy madnap este mikor megbeszeltuk, az agyam azt mondta 70%ban hogy hadjam az egeszet a francba es menyj haza, a szivem meg azt sugta 30%ban hogy varjak es adjak neki idot, mert ois szeret es enis szeretem.
Szoval akkor, Adjak-e neki megegy eselyt es folytatjuk ugy ahogy regen, vagy inkabb hadjuk az egeszet a fenebe es soha tobbet nem akarom latni. ???
Koma, a tanult kollégám, a Tibi mindig azt mondja, hogy ivásra és egy jó dugásra mindig van indok.
Hagyd a csajt, magadat szívatod vele.
Utolso kommentelonek
-szakitottunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!