Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális h egy kapcsolatban a pasinak fontosabbak a baratai mint a noje? A problema az az h ha nála tartozkodom akkor elobb talalkozik a barataival es csak utana jonn haza keso este raadasul reszegen.
nem az
de ezt nektek kellene megbeszélnetek sos
Az normalis, ha az ember a barataival is tolt idot, de ebben a formaban eleg meredek..
Amit nem ertek, hogy ez ilyenkor hogy zajlik? Gondolom nem laktok egyutt, atmesz hozza o meg lelep es otthagy a lakasaban? Te pedig ot csucsulsz es varod, hogy hazaerjen? Mert az ugy eleg tre.. Miert nem mesz ilyenkor el a barataiddal, vagy csinalsz egyeb programot?
Bar en alapbol elgondolkodnek egy olyan kapcsolaton, ahol nem akar velem az illeto idot tolteni.. miert is vagytok egyutt?
Hasonló szitu volt nálunk is, azzal az eltéréssel, hogy nem ivott csak sokáig gépezett, játszott hangfallal. Nagyon idegesítő volt, ahogy verte a billentyűzetet és a gép is zúgott.
Én akkor elégeltem meg, amikor alig tudtam aludni 3 órát miatta, plusz még lefekvéshez a telefont is benyomta és youtube-ot nézett.
Akkor megmondtam neki, hogy hétközben át nem megyek hozzá aludni, hát mit képzel magáról...?
Na meg igen, volt olyan hétvégén, hogy ő átment iszogatni a haverjaihoz én meg vártam rá órákat nála és mikor 3-4 órás késéssel hazatolta magát, akkor még röhögött, hogy mit hisztizek.
Eljutottam arra pontra, hogy elég volt, ha ezt csinálja, akkor én nem megyek át hozzá.
Megszűnt a probléma, mert én tettem érte, nem ő.
Ezt tudom tanácsolni neked is, hogy állj a sarkadra és oldd meg a helyzetet úgy, hogy neked legyen jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!