Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elmesélnétek a lebukásotok/leb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmesélnétek a lebukásotok/lebuktatásotok, vagy amikor ti bizonyítjátok hogy a másik jár tilosban történetét?

Figyelt kérdés
Mindenki tanúlságára írom a kérdésem. Hátha tudunk egymásnak segíteni! Hasonló cipőben járok, - gyanakszom a páromra - és szeretnék ötletet kérni tőletek! 35F

2016. júl. 15. 10:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Miket vettél észre, amik alapján gyanakszol?
2016. júl. 15. 10:37
 2/8 A kérdező kommentje:
Pl. a telefon és számítógép haszálatánál lettem kíváncsi, mert nem a megszokott volt. Sok kis apróság.
2016. júl. 15. 10:41
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem beszél sokat egy munkatársról, vagy szervez vele közös programot? :D
2016. júl. 15. 10:46
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Egyre többször említett egy bizonyos nevet.

Aztán megváltoztatta a FB jelszavát.

Aztán egy ismerősöm meglátta a nevezett egyénnel sétálgatni a lakása körül.

Aztán bevallotta, hogy milyen jó lenne ha lehetne 2 nője egyszerre.

2016. júl. 15. 10:49
 5/8 A kérdező kommentje:

3#-nak még nem

4#-nek írásodból látszódik a fokozatosság - ebből tanulva másoknak lehet figyelni a változásokra!

2016. júl. 15. 10:53
 6/8 anonim ***** válasza:

Van egy program ami minden billentyű leütést elment, pár percenként képernyőképet csinál, közben teljesen láthatatlanul a háttérben működik.

Illetve a telefonon is be lehet állítani a tartózkodási hely megosztását, ez nekem valamiért nem sikerült.

Őrült sokat segítenek ezek a dolgok.

2016. júl. 15. 11:08
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia! A feleségem viselkedésén látszottak a tipikus jelek:mobilját még fürödni is magával vitte,nap közbeni hosszú fürdés(nagy melegre fogva),extrán kirittyentette magát,de természetesen még akkor sem gondoltam,hogy megcsalna ,mert mi mindent megbeszéltünk és én nagyon bíztam benne.Aztán volt pár elhúzodó munka utáni beszélgetés a kollegákkal,mert gyanús volt,hogy megszűnik a munkahelyük és sokat beszélgettek,hogy ki mit fog csinálni a jövőben.

Egyszer a szennyesruha tartóból kilógott a zoknija és én azt szerettem volna bedobni,amikor azt láttam,hogy a bugyija összeragadt a zoknijával és azt alig tudtam széttépni.Hirtelen belémcsapott ,hogy megcsalt,de aztán még azt a gondolatomat is elhesegettem,mert gondoltam,hogy ha megcsalna valakivel,akkor úgy is használnának óvszert,mert akkor nem védekezett terhesség ellen,akkor terveztük első gyermekünket,de mi nem voltunk eggyütt egészségügyi problémákra hivatkozva.

Aztán csak nem hagyott a kisördög és feltettem a számítógépünkre egy kémprogramot és az egyik mobiljára egy hívásrögzítőt.

Másnapra rögzített egy beszélgetést a mobilon lévő diktafon program,amin azt meséli a pasijának,hogy bár csak kétszer feküdtek le,de az aznap végzett terhességi teszt pozitív lett.

Terhes lett a pasitól.

Egy világ dőlt össze bennem!

Elmeséltem a feleségemnek,hogy tudok a félrelépéséről,de ő mindent tagadott,azt mondta,hogy ő soha sem csalna meg,hanem először lezárná a házasságunkat és csak utánna keresne új pasit.

Én erre lejátszottam a hangfelvételt! SAKK! MATT!

2016. júl. 15. 19:14
 8/8 anonim ***** válasza:
És utána mi lett? :o ez nagyon durva történet!
2016. júl. 20. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!