Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyire értesz azzal egyet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire értesz azzal egyet, hogy először valakit nagyon jól meg kell ismerni, mielőtt az ember kimutatja felé, hogy tetszik neki?

Figyelt kérdés
Vagy lehet az ismerkedés korábbi fázisban is úgy viszonyulni egy lányhoz, hogy finoman kimutatni, hogy tetszik nekem?

2022. okt. 2. 13:12
 1/10 anonim válasza:
15%
Hát én nyáron egy fesztiválon fél óra után már a sátorban gyömöszköltem a csajt akinek a teljes nevét se tudom azóta se....
2022. okt. 2. 13:13
 2/10 anonim ***** válasza:
98%

Alapból azért hívsz el valakit randira, mert tetszik, ez már az elején is egyértelmű.

Én inkább azt mondanám, hogy az érzelmeidet ne mutasd ki azonnal, mert nem hiteles, hogy valakit még alig ismersz, de már nagyon szerelmesnek mutatod magad.

2022. okt. 2. 13:16
 3/10 A kérdező kommentje:
Hiteles-e randira hívni valakit pár hét ismeretség után, ha kapcsolatot akarok vele, és nem kalandot keresek?
2022. okt. 2. 13:19
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lenne az? Azért randiztok, hogy megismerjétek egymást. Egy randi még nem jelent kapcsolatot.
2022. okt. 2. 13:20
 5/10 anonim ***** válasza:
92%
Ez a par het honap randizas csak eloszuro. Megismerni akkor lehet egy embert ha beut a baj veled vagy vele, illetve ha felviszi az isten a dolgat.
2022. okt. 2. 13:24
 6/10 anonim ***** válasza:
91%

Valaki tetszhet és lehet szimpatikus 5 perc után is. Miért kéne ezt titkolni? Ha nem tetszik, miér trandizol vele? :)

Én feltételem, hogy akivel az első randi után is van folytatás, annak tetszem, különben miért akarná folytatni? :D

2022. okt. 2. 13:29
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Kimutathatod, hogy tetszik anélkül, hogy ismernéd… Csak a kérdés az, ha megismered is ugyanannyira tetszik-e?
2022. okt. 2. 13:37
 8/10 anonim ***** válasza:
#1 azóta is együtt vannak 🤣🤣🤣
2022. okt. 2. 13:54
 9/10 A kérdező kommentje:
Koleszos lakótársak vagyunk szeptembertől, onnan az ismeretség. Benn szoktunk időnként beszélgetni, meg közös kolis programokon is részt vettünk. És nekem szimpatikus annyi alapján, amennyit tudok róla. Nem tudok mindent róla természetesen, de jóval többet tudok róla, mint a legtöbb emberről, vagy a többi kolis lakótársamról. Azt, hogy randizna-e velem, nem tudom, azt gondolom, hogy nem teljesen esélytelen. Az, hogy mélyebb ismeretség esetén bejönne-e az megint csak a jövő zenéje.
2022. okt. 2. 13:57
 10/10 anonim ***** válasza:
23%

"Én inkább azt mondanám, hogy az érzelmeidet ne mutasd ki azonnal, mert nem hiteles, hogy valakit még alig ismersz, de már nagyon szerelmesnek mutatod magad."

Az a hiteles, aki azt mutatja, amit érez.

2022. okt. 2. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!