Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedésnél csak nekem gyanús ha a csajnak ki van kapcsolva az elérhető állapota? 😂
Figyelt kérdés
2024. jún. 3. 04:00
1/64 anonim válasza:
Vidd el vacsorázni, és elérhető lesz. Nem tudom hol tartotok az ismerkedésben. De én is fiatal lány vagyok, és kiábrándító, hogy egy zöld, vagy nem zöld pötty miatt gondolkozna azon egy pasi, hogy ez mit jelent a “kapcsolatra” nézve.😅
2/64 A kérdező kommentje:
Lehet inkább az a kiábrándító ha egy nő titkolni akarja mikor volt fent :)
2024. jún. 3. 04:44
3/64 anonim válasza:
Lehet ezer éve ki van neki kapcsolva ez. Ne láss bele rémeket.
4/64 anonim válasza:
Úgyis akkor fog visszaírni, amikor ráér. Lehet, hogy csak nem akarja, hogy a hozzád hasonlóak számonkérjék rajta, hogy "dE eLÉrHeTő VoLtÁl, mIéRt NeM íRtÁl vIsSzA 0.5 mP aLaTt?!"
6/64 anonim válasza:
Az így gondolkodó emberek homlokára kellene ragasztani nagy betűkkel, azt hogy Vigyázz!
7/64 anonim válasza:
#5 ugyan ez a bajom nekem is… Hogy most komolyan ebből spekulál? (#1 vagyok. )
8/64 anonim válasza:
Nekem is mindig kívan kapcsolva és most ebből hogy jön hogy titkolózom?😅
9/64 anonim válasza:
Pontosan ezért van kikapcsolva messengeren is, hogy a hozzád hasonló gyökerek ne tudjanak számonkérni ha épp nincs kedvem irni
10/64 anonim válasza:
Pont most ismerkedem egy csajjal, akinél ki van kapcsolva. Eddig nem gyanűs, inkább cuki. Csütörtök este találkozunk, akkor majd megnézem, hogy gyanúsabb lesz-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!