Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedésnél csak nekem gyanús ha a csajnak ki van kapcsolva az elérhető állapota? 😂
Vagy is akkor szándékosan nem akar visszaírni embereknek akik keresik.... Szerinted ez talán normális? Az emberek 99%a nem titkolózik az ismerősei előtt
12#
9# vagyok. Van úgy hogy nincs annyi időm és csak a fontosabb embereknek valaszolok.van hogy csak vissza akarok nézni egy képet vagy szövegrészletet. Ha valakinek nem akarok írni úgyis eszreveszi magát,de én meg köszönöm nem kérek a számonkérésekből. Sose nem is értettem. Akkor se fog jobban irni az illető ha lebaszod érte, csak te fogsz egy akaratos kis görcsnek tűnni
Magyaránt a csaj azt hazudja másoknak hogy ő nem azért nem beszél velük mert nincs kedve hanem mert "ő nem elérhető éppen"
Szerintem nagyon szánalmas, egyenes ember fel meri vállalni ha nem akar beszélni valakivel és nem bujkál mint valami kis bzi
Higgy úgy kell helyesen írni
Normális ember szerintem fel meri vállalni ha valakivel nem akar beszélni és nem bujkál, titkolózik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!