Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ismerkedésnél csak nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedésnél csak nekem gyanús ha a csajnak ki van kapcsolva az elérhető állapota? 😂

Figyelt kérdés
2024. jún. 3. 04:00
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 anonim ***** válasza:
100%

#40 +1

A többséget egyáltalán nem érdekli az -elérhető mód-. Engem se. 😄

Hiába ír itt bárki bármit, csak a kérdező az okos. Ja nem 😅😂

2024. jún. 3. 09:12
 42/64 anonim ***** válasza:
100%
Akkor is Zöldet jelez kérdező ha nincs ott az ember, mert be van kapcsolva a nála net, közben pedig lehet alszik, nem tudom nehéz felfogni.
2024. jún. 3. 09:13
 43/64 anonim ***** válasza:
100%
Egy kis kontrollmániás hisztérika vagy kérdező.
2024. jún. 3. 09:29
 44/64 anonim ***** válasza:
100%

42. Ha ennyire rá van kattanva a messengerre, akkor tudhatná, hogy akkor is sokszor "elérhető"-t jelez, amikor pl telefon közelben sincs.

Sokszor láttam a férjemet is zölden, miközben mellettem aludt 🤣 és utána még órákig úgy is maradt. Szóval ebből rohadtul nem lehet semmit levonni.

2024. jún. 3. 09:30
 45/64 anonim ***** válasza:
100%

MINDIG ki van kapcsolva az elérhető állapot. Most a Kedvesemnek visszatettem, de csak Neki! Engem ne kérjen senki számon, hogy mért nem írtam, mikor "zöld" vagyok. Írok, amint tudok.

N

2024. jún. 3. 09:36
 46/64 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ki van kapcsolva. Nyugalmat akarok. Nem azt, hogy bárki is ezt lesse és számon kérje.
2024. jún. 3. 10:02
 47/64 anonim ***** válasza:
100%
De miért ennyire fontos? Ha valóban a kezében a telefon és elérhető valaki, akkor sem kötelező azonnal válaszolni senkinek. Na meg ahogy írták, sokszor akkor is jelez, ha a közelében sincs. A többséget pont emiatt nem is izgatja, mit jelez vagy jelzi-e. Ha nem elérhető akkor is írok neki, majd megnézi. Ha meg elérhetőt jelez akkor sem köteles azonnal megnyitni (hozzáteszem: nekem már csinált olyat, hogy a kezemben volt a telefon és nem jelzett, hogy üzenetem jött, csak amikor az appot nyitottam meg 🤷🏼‍♀️). Ha halaszthatatlanul fontos dolog van, akkor meg telefonálok, nem messengeren, nem más appon, simán felhívom. Messengeren meg majd válaszol ha van ideje. Emiatt kapcsolják ki, akik kikapcsolják, mert vannak akik ezen vérigsértődnek, hogy "ott a zöld pötty" és nem válaszolt, pedig lehet nincs is nála a telefon. Kikapcsolható funkció, aki kikapcsolja az kikapcsolja, aki nem az nem. Nekem bevan kapcsolva, de nem izgat épp mit jelez vagy mit nem.
2024. jún. 3. 10:27
 48/64 anonim ***** válasza:
100%
Nálam az a kuka, akinél be van kapcsolva.
2024. jún. 3. 11:18
 49/64 anonim ***** válasza:
63%
Árulja már el valaki, hogy a kérdés milyen alkalmazásra vonatkozik! Messenger? 53 éves vagyok, sajnos nem vagyok képben.
2024. jún. 3. 11:47
 50/64 anonim ***** válasza:
73%

49

Tök mindegy. Bármelyikre.

2024. jún. 3. 12:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!