Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt olyan az életedben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan az életedben valaha, hogy a másik vonzódott hozzád, Te is hozzá, de inkább letagadtad és menekülőre fogtad? Miért?

Figyelt kérdés

Szerintetek létezik olyan, hogy kölcsönös az érzelem, a vonzalom, kezdeményezel nyitni valaki felé, de amikor tudatosul benned, hogy viszonzásra talál az érzés menekülőre fogod, mert átgondolod, hogy családod van és nem ér ennyit az egész?

Valaki érzett már így?

2024. máj. 30. 16:38
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
53%

20 - "hol a határ, ami után már nem ítélitek el őket"

Nem kell félni, hogy elítélnek. Ha az érintetteknek jó, és nem ártanak másoknak, hadd csináljanak azt, amit akarnak.

2024. jún. 2. 13:07
 22/33 A kérdező kommentje:

Nagyon jól leírták a csajok, srácok előttem.

Én azt gondolom, az ember hűséget ígér, amit be is tart. Arról senki nem tehet, ha az érzéseid más felé visznek és beleszeretsz valakibe. Azt hiszed megtaláltad a számodra tökéletest, amíg nem jön ő. És borul minden. Én nem vagyok egy érzelmi kicsapongó, nem szeretek bele fűbe - fába stb. Életemben nem éreztem ennyire erős vonzalmat és közös lelki síkot. Igen, hibáztam, de nem csaltam meg senkit. Azért ez a lépj, válj el nem olyan egyszerű, amikor hosszú éveket leéltél egy emberrel. Nekem nem ennyire egyszerű.

2024. jún. 2. 14:55
 23/33 anonim ***** válasza:
46%

Én csak azt nem értem hogyha hiányzott a házasságból a tűz, intimitás lelki téren is akkor miért nem lehetett feldobni együtt a kapcsolatot. Miért kellett mással pótolni. Most annyit értél el, hogy más miatt szenvedsz és félre fogsz lépni! Csalfa/hűtlen típus vagy, már csalod a férjed egy ideje.

Egyedül annyi tart egyelőre vissza, hogy nem tudod komolyan gondolja-e a másik veled. De ha úgy lesz, hogy tisztában leszel vele azonnal dobni fogod a férjed. Kapcsolatfüggő vagy!

2024. jún. 2. 15:35
 24/33 anonim ***** válasza:
38%

23!

Elolvastad egyáltalán amit írt?

Csalfa hűtlen típus??

Ilyenkor mindig az az érzésem hogy egyes válaszolók saját rettegésüket vetítik ki a kérdezőre.

Rettegnek hogy megcsalják, elhagyják őket, ezért belerúgnak mindenkibe akinek akár csak megfordult a fejében hogy mással jobb lenne.

2024. jún. 2. 16:09
 25/33 anonim ***** válasza:

De igen tehetsz, mert azáltal, hogy nyitottá válsz érzelmileg más felé, már a hűség kategóriáját átlépet. Forditsuk meg, ha veled ezt történik, hogy akivel együtt élsz, beleszeret valakibe érzelmileg, de veled van testileg, ez hogy érint téged? Mit érzel,ha ezt átpörgeted magadban, hogy veled teszi ezt a házastársad? hm? milyen embernek gondolod őt?

Hiába áltatod magad, hogy nem csaltad meg, de ez a pszichológia érzelmi megcsalásnak tekinti, és igen, minden itt kezdődik, mert csak testben és megszokásból vagy a másikkal, vagy kényelmi szempontok, komfortzóna nem elhagyása miatt, de lelkileg, nem vagy a társaddal, ami olyan mint egy üres csigaház amiben nincs élet, csak egy forma és struktúra müködés, lélek nélkül.

2024. jún. 2. 16:31
 26/33 anonim ***** válasza:
31%

25

Nem reagálod ezt túl?

A XXI. században úgy állítod be a kérdezőt, mint egy utolsó...

Hol élsz te?

Hol voltál mikor ennél sokkal durvábbakat kérdeztek, pl Hogy tudnék egy házas nőt elcsábítani stb..?

Arról sem hallottál hogy a kapcsolatban élők nagy része másról is fantáziál? És nem csak szex közben.

És hogy még az is flörtöl időnként akinek amúgy jó a házassága?

Tényleg nem értem miért pont egy olyanba állsz bele, aki pont hogy nem akar hűtlen lenni...

2024. jún. 2. 18:33
 27/33 anonim ***** válasza:
51%

26.

Hol voltam, mikor durvábbakat kérdeztek, miért kellene ott lennem mindenhol? kivagyte, hogy számonkérsz?

Az hogy te hogy reagálod le a fotelból amit irok az a te bajod, én meg tudom mit irok, ennyi.

Nem hallottam, hogy fantáziálnak a kapcsolatban, mert aki hüséges, még gondolatban sem teszi én sem tettem, még rá sem néztem és nem is fantáziáltam és semmi egyéb azon túl, ha a szived tele van a másik fényével, de ezt úgysem érted, mivel biztosan nem éltél még át olyan párkapcsolatot, ahol nem hiányban élsz, mert a másik szeretete feltölt téged, úgy hogy eszedbe sincs másra nézni és fantáziálni.

Amikor megjelenik ilyen akkor nem vagy egy őszinte kapcsolatban, csak nem akarod észrevenni, áltatod magad évekig és kinlódsz érzelmileg egyedül vagy, csak testileg vagy együtt a másikkal. Tudom milyen amikor hálás vagyok érte, hogy velem és forditva.

Pontosan ha kinlódik és vergődik érzelmileg nincs együtt a másikkal, mert küzd, hiányban van, és ha arra figyel, hogy ezt fel ne rúgja, pontosan abba a csapdába lép vele, hogy amit el akar kerülni azt fogja megélni. példa: ha egy buliban Katikát az exedet ki akarod kerülni nem akarsz vele találkozni, akkor mit teszel, egész este azon kell a figyelmednek lennie, hogy Katikával össze ne fuss, tehát az összes figyelmedet erre forditod, mi fog történni, összefutsz Katikával, miért, mert minden energiádat arra forditottad, hogy elkerüld.

Ugyan ez a megcsalással, mit tesz, kézzel lábbal küzd az ellen, hogy meg ne csalja, mit tesz, az összes figyelmét arra forditja, hogy el ne csessze, mi történik, elcseszi a házasságát..

óvodás példa, de remélem megérti akinek kell…

csak jószándékból irtam, de aki nem érti az igysem fogja, ha 100x elmagyarázom dedó nyelven..

2024. jún. 2. 18:46
 28/33 anonim ***** válasza:
55%

24

Én rettegnék, belerúgtam a kérdezőbe? Nyugodtan csaljon meg a párom. Ha kiderül mehet amerre akar, az ő szegénységi bizonyítványa lenne. Rossz érzés lenne, de kiheverném. Bár ha látnám rajta, hogy fejben/lélekben máshol járna, lennének sűrűn viták/veszekedések már akkor elhagynám. Inkább egyedül maradok mint ahhoz aszisztáljak, abban éljek, hogy félredug.

Egyébként azért hűtlen amit írtam az elején!!!

Amikor hiányzott neki a bizsergés, pezsgés akkor kellett volna feldobni a kapcsolatot és nem más farokkal szórakozni. A vonzalom/szerelem nem alakul ki a semmiből. Azt is tegyük hozzá, hogy már rég szétrakta volna a lábát szóval már rég hűtlen a férjéhez. Kizárólag az fogja vissza, hogy bizonytalan a szeretői viszonyban. De nem fogja bírni sokáig. Már fel kellett volna mondania, kerülnie a másikat. Amiatt csalfa/hűtlen típus!

2024. jún. 3. 08:20
 29/33 A kérdező kommentje:
24-es köszönöm, látom, Te érted mit élek meg. Én ezt nem kerestem, nem akartam. Az élet így alakította, azért mert magamban szenvedek egy sz. r ember lennék?
2024. jún. 8. 17:10
 30/33 anonim ***** válasza:
51%

jah, hogy még sajnáljunk is érte, hogy nem tehetsz róla? 🤣

nincs a földön olyan teremtés ami akaratlanul belecseppen az életünkbe úgy hogy ne adtunk volna rá bármit is, hogy szeretnénk, nem igy müködik ez a világ myfriend sajnos, véletlenek épphogy nincsenek, szóval nehogy azt gondold, hogy bármi is ami történik eme keres bolygón az igy vagy úgy csak úgy +belecseppen" az ártatlanság életébe? vicces

2024. jún. 11. 18:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!