Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan az életedben valaha, hogy a másik vonzódott hozzád, Te is hozzá, de inkább letagadtad és menekülőre fogtad? Miért?
Figyelt kérdés
Szerintetek létezik olyan, hogy kölcsönös az érzelem, a vonzalom, kezdeményezel nyitni valaki felé, de amikor tudatosul benned, hogy viszonzásra talál az érzés menekülőre fogod, mert átgondolod, hogy családod van és nem ér ennyit az egész?
Valaki érzett már így?
2024. máj. 30. 16:38
1/33 anonim válasza:
Nem vagyok hűtlen típus. Szóval nem. Az egy dolog, hogy valaki más is megtetszik, de nem kell táplálni az érzést és akkor nem beszélhetünk érzelmi alapon hűtlenségről.
2/33 anonim válasza:
Mert én sem vagyok gerinctelen csúszómászó.
3/33 anonim válasza:
Mikor kiderül hogy valojaban egy incel es korábban csak benéztem. Általában akkor fordulok 180 at mikor csalódtam a másikban ilyenek miatt.
4/33 anonim válasza:
hiába kölcsönös, ezek csak érzelmek vágyak amelyek pillanatnyiak és nem ismered a másik lelkét stb, csak vágyak amelyek ha kielégülnek akkor kiüresedsz, és keresed az újbóli fellángolást stb...szóval nagy csapda
5/33 anonim válasza:
Ja nem párkapcsolatra értettem, hanem ha szinglik. Párkapcsolatban en azzal járok eleve aki nekem kell. Senkit nem akartam csalni soha.
7/33 anonim válasza:
pillanatnyi érzésekért nem érdemes felrugni egy családot még ha nem is tombolnak otthon ezek az érzelmek, mert csak izgalom ami otthon nincs meg, de ami otthon van az nincs meg ezekben az izgalmakban
8/33 anonim válasza:
Én voltam így...csak nem nekem volt párom.
9/33 A kérdező kommentje:
Nem a megcsalás a téma. Pont leírtam, hogy elmenekülés van, nincs megcsalás.
2024. máj. 30. 16:53
10/33 anonim válasza:
Pont ezért nem vagyok monogám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!