Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez már betegesnek számít ? El tudom felejteni valaha ?
Volt valaki akivel közelebb kerültünk egymáshoz, ment a huza-volna hol ő akart komolyat és én nem hol fordítva . Végül annyira kiidegeltük egymást hogy összejött mással . Sajnos minden nap látom . Két naponta vagy mentálisan összeomlok és nem látom az élet értelmét , vagy rémálmaim vannak vele . Nem értem mi történt , nem értem mit rontottam el , nem értem az érzéseim és semmit már . Úgy érzem magam mint egy drogos . Amikor tudtam vele beszélni / szexelni/ találkozni boldog voltam , most hogy nem csak ,,meg akarok halni. ‘’ viszont elkoteleződni se tudtam mellette . Ráadásul az onbizalmam teljesen elvette ez az egész . Félek hogy egyedül fogok meghalni . Mi ez ? Mi történik velem ? Mi lehet ennek a megoldása vajon számomra ? Egy kétségbeesett nő .
Aki tud segíteni annak hálásan köszönöm .
Szerintem is komolyan gondoltad csak mivel beijedtél és inkább taktikáztál vele ráfáztál. Ez ilyen, nem vár rád a másik ha nem adod önmagad, játszol az érzéseivel. Vagy különösen nem akkor ha ő is játszmákat folytat mint te.
Lépj túl rajta, én javasolnék pszichológust, mert valami nem stimmel veled.
Önfejlesztés-ön és emberismeret rád férne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!