Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El fog valaha múlni a veszekedések utáni rossz érzés? Kiben hogy zajlik?
Első párkapcsolatom, másfél éve vagyunk együtt. Minden napom bearanyozója, egy álompasi, szeretem, imádom. Az utóbbi időben többször összekaptunk. Ezek nem nagy veszekedések, kis dolgok, de sokáig elhúzódik (2-3 napig). Meg tudjuk beszélni, de sokszor nem tudjuk megérteni a másik nézőpontját, viszont tudunk kompromisszumot kötni.
Amikor összeveszünk, akkor rányomja a bélyeget mindenre. Rosszabb kedvű vagyok a munkahelyemen is, szótlanabb vagyok, és hiába nem akarok túlgondolni, mégis folyton ezen kattogok. Ez mikor fog elmúlni?
Egész szakirodalmi adatbázis szokott rendelkezésére állni az olvasóknak. (Akár könyvtárból is kölcsönözhető.)
Férfi megnyilatozás, női megnyilatkozás - szinte két külön világ. Pszichológia katalógusából kikeresendő!
Pl. a nők a vénuszról a férfiak a marsról jöttek. Átolvastam. Érdekes megvilágításba helyezi a két ellentétes viselkedésmódot. (Barátnőm tanácsolta 2017.-ben mert én sem tudtam ezekről túl sokat.)
Ui: ehhez hasonló sorozatokat érdemes keresni. Vannak házassági tanácsadók is, de azokat inkább egyházi körökben szokták tárolni. Akár régi kiadású könyvek, akár viszonylag újak. Könyvkiadók is nyomtatnak külön.
Jó böngészést mindkettőtöknek!
Az önismeret is része a pszichológiának. Néha még feladatgyűjtemények is tartoznak ezekhez.
Én még az 1980-as években voltam általános iskolás - a második felében kis- és nagyobb kamasz. Akkor még nyomtatott sajtó volt bőven divatban.
2-3 napig duzzogás? Nőként a második ilyen után kidobtam volna.
Nálam ez a teljes dedó szint nem fér bele egy felnőtt párkapcsolatba, és kerülöm is az ilyen passzív-agresszív embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!