Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt olyan az életedben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan az életedben valaha, hogy a másik vonzódott hozzád, Te is hozzá, de inkább letagadtad és menekülőre fogtad? Miért?

Figyelt kérdés

Szerintetek létezik olyan, hogy kölcsönös az érzelem, a vonzalom, kezdeményezel nyitni valaki felé, de amikor tudatosul benned, hogy viszonzásra talál az érzés menekülőre fogod, mert átgondolod, hogy családod van és nem ér ennyit az egész?

Valaki érzett már így?

2024. máj. 30. 16:38
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
38%
Már csalod jó reggelt! Érzelmi téren szétcsaltad a párod és még fizikailag is meg fogod csalni. Biztos vagyok benne.
2024. máj. 30. 16:58
 12/33 anonim ***** válasza:
50%

akkor mi a baj, elmenekülsz, és? örülj, hogy nem mész bele, és nincs stressz lebukás büntudat miegyéb ha már benne vagy..

ha elmenekülsz jó, de bele akarsz menni, de nem mersz?

2024. máj. 30. 16:58
 13/33 anonim ***** válasza:
100%

Hozzám vonzódott az illető,be is vallotta tavaly nyáron. Én független vagyok,de ő kapcsolatban élt,ráadásul jóval fiatalabb is volt.

Szépen csendben elmagyaráztam neki, láttam,rosszul esik -de nem mentem volna bele.

f

2024. máj. 30. 16:59
 14/33 anonim ***** válasza:
24%
igy van érzelmi megcsalád már ez is, tehát nincs tisztelet a párod felé, mert gondolatban már megcsaltad össze vissza ha nem fizikailag már már valaki jár a fejedben, ha lefekszel csak rá gondolsz, ha a másikkal vagy testileg lehet, már a fejedben ő van...szóval ez már akárhogy is nézzük érzelmileg lejtő, az hogy együtt vagy a pároddal ez már semmilyen kapcsolat, akárhogy is nyugtatod magad..
2024. máj. 30. 17:01
 15/33 anonim ***** válasza:
26%

Igen volt illetve van is, még tart.

Még nem vagyok benne biztos hogy menekülőre fogom. Hullámvasút, nem tudom befolyásolni sajnos az érzelmeimet. Ki tudja amúgy? A gondolatainkat tudjuk legfeljebb.

Látom a gerinces hadjárat már megtalált.

Nekik üzenem : az érzelmi megcsalás nem igazán irányítható, a testi igen.

Egyébként meg hol éltek ti, nem azt mondom hogy össze - vissza csalja mindenki a párját, de a válások nagy része így kezdődik. És mennyi van..

2024. jún. 1. 20:21
 16/33 anonim ***** válasza:
61%
Érzelmet is tudsz irányítani, onkontrollnak hívják, csak kérdés, hogy választod e, hogy következetes vagy nem?
2024. jún. 1. 21:44
 17/33 anonim ***** válasza:
100%

Én érzelmet nem tudok irányítani. Legfeljebb azt hogy ne befolyásolják a tetteimet. Tehát a tetteimet tudom.

Egyébként meg az a véleményem, hogy ha vki már egyszer így elcsábul, legközelebb is el fog, mert ott már vmi nem jó, vagy sosem volt az igazi.

2024. jún. 1. 23:06
 18/33 anonim ***** válasza:
66%
"átgondolod, hogy családod van és nem ér ennyit az egész" - Ha biztos lennél abban, hogy nem ér annyit az egész, akkor nem gondolkoznál ezen még most is. Lehet, hogy csak nem mersz változtatni, pedig jobb lehetne, mint most.
2024. jún. 2. 09:49
 19/33 anonim ***** válasza:
33%

18

Nagyon jól leírtad.

Ez van.

Ami nem megy ne erőltessük, hosszabb távon a másik félnek is jobb ha különmennek.

Meg mi az hogy érzelmi megcsalás, ki nem figyelt még fel másra, a házastársán kívül, hagyjuk már..

Van ilyen? Nem sok lehet.

2024. jún. 2. 10:20
 20/33 anonim ***** válasza:
61%
Ahogy a #15 is írja, a párkapcsolatok jelentős része kezdődik úgy, hogy az egyik fél nem független (vagy egyik sem az). Ha egymásba szeretnek, és abból lesz egy tartalmas, hosszú kapcsolat, esetleg gyerekek is születnek, akkor hol a határ, ami után már nem ítélitek el őket? Muszáj-e benne maradni egy ellaposodott kapcsolatban, ahol az összhang valószínűleg már sose lesz a régi?
2024. jún. 2. 11:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!