Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan az életedben valaha, hogy a másik vonzódott hozzád, Te is hozzá, de inkább letagadtad és menekülőre fogtad? Miért?
Szerintetek létezik olyan, hogy kölcsönös az érzelem, a vonzalom, kezdeményezel nyitni valaki felé, de amikor tudatosul benned, hogy viszonzásra talál az érzés menekülőre fogod, mert átgondolod, hogy családod van és nem ér ennyit az egész?
Valaki érzett már így?

akkor mi a baj, elmenekülsz, és? örülj, hogy nem mész bele, és nincs stressz lebukás büntudat miegyéb ha már benne vagy..
ha elmenekülsz jó, de bele akarsz menni, de nem mersz?

Hozzám vonzódott az illető,be is vallotta tavaly nyáron. Én független vagyok,de ő kapcsolatban élt,ráadásul jóval fiatalabb is volt.
Szépen csendben elmagyaráztam neki, láttam,rosszul esik -de nem mentem volna bele.
f

Igen volt illetve van is, még tart.
Még nem vagyok benne biztos hogy menekülőre fogom. Hullámvasút, nem tudom befolyásolni sajnos az érzelmeimet. Ki tudja amúgy? A gondolatainkat tudjuk legfeljebb.
Látom a gerinces hadjárat már megtalált.
Nekik üzenem : az érzelmi megcsalás nem igazán irányítható, a testi igen.
Egyébként meg hol éltek ti, nem azt mondom hogy össze - vissza csalja mindenki a párját, de a válások nagy része így kezdődik. És mennyi van..

Én érzelmet nem tudok irányítani. Legfeljebb azt hogy ne befolyásolják a tetteimet. Tehát a tetteimet tudom.
Egyébként meg az a véleményem, hogy ha vki már egyszer így elcsábul, legközelebb is el fog, mert ott már vmi nem jó, vagy sosem volt az igazi.

18
Nagyon jól leírtad.
Ez van.
Ami nem megy ne erőltessük, hosszabb távon a másik félnek is jobb ha különmennek.
Meg mi az hogy érzelmi megcsalás, ki nem figyelt még fel másra, a házastársán kívül, hagyjuk már..
Van ilyen? Nem sok lehet.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!