Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, volt valaha problémátok a pasizással?
En abban a szerencses helyzetben vagyok, hogy nem volt gondom vele. 3 ferfi volt az eletemben 15 eves korom ota, mind hosszu parkapcsolat.
Igazabol csak abba voltam szerelmes, akivel ereztem a kozos szimpatiat, es hogy lesz belolunk valami. Aki csak ugy tetszett, de neki nem tetszettem, ott el sem gondolkodtam komolyabb erzeseken.
Reménytelen szerelem utoljára gimnáziumban volt.
Szerencsére sosem volt gondom a pasizással és visszautasítva sem voltam, bár én nem vagyok az a rámenős fajta. Általában úgy intéztem, hogy a pasi azt higyje, hogy ő kezdeményezett. :D
Nekem voltak gondjaim az ismerkedéssel. 2 fő ok: 1) önbizalomhiány, társaságban tudtam jól feloldódni, furán viselkedtem szociális helyzetekben, 2) vaskosabb, husis testalkat. Utóbbi főleg tinikoromban okozott gondot, mert akkor a sportmodell testalkat volt a divat, nagyon vékony, nagyon szálkás... nagyon max. ez a testalkat gigászi szilikonmellekkel. Ma már inkább hallom az alkatomra, hogy nőies, formás, curvy. Sokkal többen akarnak most velem, 34 évesen ismerkedni, mint amikor 17 voltam mondjuk, pedig az alkatom ugyanolyan volt (közben történt egy nagyobb hízás, főleg eü. okokból, de az kapcsolat alatt volt, és a felét kb. kapcsolat alatt leadtam).
1 reménytelen szerelem volt, meg sok beteljesületlen vonzódás.
Volt olyan, hogy valaki megtetszett, de pl foglalt volt, komolyabb gondok ebből nem voltak, mert onnantól akkor nem foglalkoztam vele, max tetszett tovább, de egy szimpla crush miatt nem szoktak álmatlan éjszakáim lenni.
Csak azokba lettem szerelmes, akikkel már eleve alakult a dolog. Az a néhány kapcsolatom meg jól alakult, nem voltak átverések, hazudozások, elhidegülés miatt lett többnyire végük.
Szerelmes nem voltam a férjemen kívül senkibe.
19 évesen kezdtem randizni, addig a kutyának se kellettem csak úgy. Külsőre elég gáz vagyok/voltam. ( Rondavis, kövér is, manapság már csak ronda😂)
Addig egyáltalán nem volt semmi amíg én el nem kezdtem neten ismerkedni. Ott picit sikerült megmutatnom magam belsőre, így volt akitől egyáltalán esèlyt kaptam 1-1 randira. De persze képcsere után így is rengeteg visszautasítást kaptam. Fellángolásaim voltak egyébként, visszautasítások is bőven, illetve én magam is elég válogatós vagyok. Életem párját végül 24 évesen találtam meg. 1,5 évre rá össze is házasodtunk:) Most már 14 éve vagyunk együtt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!