Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezek után, mégis, hogy akarnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek után, mégis, hogy akarnak emberek kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Pár, számomra érthetetlen dolog, itteni kérdések és válaszok alapján.

- Fillérkefélés.: Amikor azon megy a vita a párok között, hogy a másik fél, a közös kasszából, hogy merészelt ... 23 forinttal többet költeni a drágább tonhalra? Vagy, és most jön egy 4 oldalas matekpélda arról, hogy miért is lehet havi 2X 400.000-ből lakást venni, illetve csak lehetne, de borult a költségvetés, mert a másik felnyomta a villanyszámlát 4500-ról 5000-re, és ezzel csődbe ment a költségvetés, és e miatt tolódik a lakásvásárlás 34 évvel.

- Ismerkedés.: Mikor leírja, hogy ő aztán soha nem szólít le senkit/őt ne szólítsa le senki, neten várja a csodát 4 éve, de semmi, akkor hogyan akar társat?

- Családi bizalom.: Nem hiheted haza a munkatársat, hiába esik útba a lakás, mert az megcsalás. Ha bekerülsz egy új családba, mint házastárs és mostohaszülő, nem hívhatod el étterembe a másik gyerekét, ha a párod nem ér rá, de már megvan a foglalás, mert az látens pedofília!

- Léc.: Nő = minimum MADISON BEER..., de inkább jobb! Férfi = "Kriszhemsvört" + "Bredpit" + "Hjúdzsekmen" ..., csak sokkal jobb, mert NEKEM JÁR, MEGÉRDEMLEM, mert tündérhertczegnőkislánygyémánt vagyok!!!

ma 15:34
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
78%
Engem nem érdekelnek, egyedül a gyerekeket sajnálom ha vannak. Én tőlem mindenki szenvedhet, lehet boldog. Téged miért idegesít mások élete?
ma 15:37
 2/21 anonim ***** válasza:
88%

Hogyhogy hogy? Úgy, hogy sose befolyásolt hogy mit írogatnak gyakorin a vadidegen fórumozók.

A leírtakat pl még soha életemben nem tapasztaltam a saját életemben / kapcsolataimban. (vagyis az utolsó pontot nem tudom értelmezni, úgyhogy nem tudom hogy azt tapasztaltam-e)

ma 15:38
 3/21 anonim ***** válasza:
59%
Hát nem véletlenül itt kérdezgetik sokszor ugyanazok az emberek ugyanazokat a kérdéseket a nemlétező kapcsolatukról.
ma 15:39
 4/21 anonim ***** válasza:
86%
Egy idő után majd te is nevetni fogsz rajta. Vannak visszatérő figuráink, személyes kedvencem Shrek 2.0, aki eddig azon sírt hogy a nettó 400 miatt nem kap nőt de most elvesztette a munkáját és meghalt a kutyája. Természetes 100 kiló de vékony nőt akar. Szórakoztató emberek. Kicsit persze sajnálom őket hogy ennyire félre ment a fejükben valami, de a legtöbb ember csak szórakozni jár fel az oldalra meg elütni az időt a metrón.
ma 15:42
 5/21 anonim ***** válasza:
85%
Én míg nem regisztráltam a gyakorira (2024 nyara) nem is tudtam, hogy ilyen nagy probléma a társkeresés vagy kapcsolatok kiépítése. 35 múlottam.
ma 15:45
 6/21 A kérdező kommentje:

Jajjjjjjjjjjjjjjj, kihagytam a kedvencemet!!!!

KAKILÁS a másik lakásán.

ma 15:51
 7/21 anonim ***** válasza:

Mi van vele?

ma 15:58
 8/21 anonim ***** válasza:
84%
Néha én se értem, de abban remenykedem, hogy trollkérdések.
ma 16:01
 9/21 A kérdező kommentje:
7. Nem tűnt fel, hogy havi 3-4 ilyen kérdés van? Mikor a csajok azon görcsölnek, hogy tolják ki hang és szag nélkül a kábelt, a pasi kicsi lakásában.
ma 16:05
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Vannak kérdések amiből süt, hogy ugyanaz a pár retardált írja ki.

Kevés az új kérdés, amit új emberek írnak ki, és hát természetesen sok a sablon mert mindenkinek kb. ugyanazok a gondjai.

ma 16:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!