Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezek után, mégis, hogy akarnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek után, mégis, hogy akarnak emberek kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Pár, számomra érthetetlen dolog, itteni kérdések és válaszok alapján.

- Fillérkefélés.: Amikor azon megy a vita a párok között, hogy a másik fél, a közös kasszából, hogy merészelt ... 23 forinttal többet költeni a drágább tonhalra? Vagy, és most jön egy 4 oldalas matekpélda arról, hogy miért is lehet havi 2X 400.000-ből lakást venni, illetve csak lehetne, de borult a költségvetés, mert a másik felnyomta a villanyszámlát 4500-ról 5000-re, és ezzel csődbe ment a költségvetés, és e miatt tolódik a lakásvásárlás 34 évvel.

- Ismerkedés.: Mikor leírja, hogy ő aztán soha nem szólít le senkit/őt ne szólítsa le senki, neten várja a csodát 4 éve, de semmi, akkor hogyan akar társat?

- Családi bizalom.: Nem hiheted haza a munkatársat, hiába esik útba a lakás, mert az megcsalás. Ha bekerülsz egy új családba, mint házastárs és mostohaszülő, nem hívhatod el étterembe a másik gyerekét, ha a párod nem ér rá, de már megvan a foglalás, mert az látens pedofília!

- Léc.: Nő = minimum MADISON BEER..., de inkább jobb! Férfi = "Kriszhemsvört" + "Bredpit" + "Hjúdzsekmen" ..., csak sokkal jobb, mert NEKEM JÁR, MEGÉRDEMLEM, mert tündérhertczegnőkislánygyémánt vagyok!!!

ma 15:34
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
70%
"- Családi bizalom.: Nem hiheted haza a munkatársat, hiába esik útba a lakás, mert az megcsalás. Ha bekerülsz egy új családba, mint házastárs és mostohaszülő, nem hívhatod el étterembe a másik gyerekét, ha a párod nem ér rá, de már megvan a foglalás, mert az látens pedofília!"- ja, te vagy az, aki a párod gyerekével akarod kenegettetni magad meg jakuzzizni? :D
ma 16:07
 12/21 anonim ***** válasza:
70%

Feltűnt, de továbbra se értem ennek milyen hatása lenne az én kapcsolatomra.

ma 16:09
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Már bocs, de a gyakoris kérdésekből akarsz bármilyen következtetést levonni az emberek viselkedésére? Ne tedd.
ma 16:11
 14/21 anonim ***** válasza:
60%
A #nyafogás nagyon passzol a kérdezőre.
ma 16:15
 15/21 anonim ***** válasza:
64%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Kedvencem, legbetegebb kérdés amit valaha olvastam.

ma 16:20
 16/21 anonim ***** válasza:
77%
15- hát nem tudom, voltak ennél már betegebbek is. A nők birtoklásáról szóló kérdések pl.
ma 16:21
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Uhh igen ez is jó. Meg van az a figura, aki már majdnem 40, szűz és időnként megjelenik hogy miért nem talál szűz nőt, mert neki nem kell "használt".
ma 16:24
 18/21 anonim ***** válasza:
5: Én is csak itt olvasom ezeket a vergődéseket, a környezetemben kb. mindenkinek van párja. Volt, akinek nehezebben lett, de lett, akkor is, ha nem gazdag, kövér, kopaszodik, nem topmodell stb. Az incel meg ilyen hülye fogalmakat is itt láttam életemben először, máshol azóta sem.
ma 16:26
 19/21 anonim ***** válasza:
18- incel már lejárt lemez. Van már mindenfélecel attól függően, hogy milyen külső, rajta teljesen kívülálló szerencsétlen körülmény miatt nincs nője.
ma 16:27
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Lett egy új nem régen valami betabux. Már nem emlékszem milyen mitológia volt mögötte, de tetszett. Meg van egy csávó aki mindig úgy ír alá hogy 40F truecel.
ma 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!