Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon inkább érzelmi kapcsolatot akarnak az emberek, tartalmasat, vagy csak szexet akarnak, felelősség, elköteleződés és beletett energia nélkül?
Barbara Pease és Allan Pease párkapcsolati szakértők írtak erről egy könyvet az a címe hogy A férfinak szex kell, a nőnek szerelem.
Férfiként mondom, hogy nekünk egyáltalán nem csak szex kell. Kezdem azt hinni, hogy a gyakori tele van férfi utáló, csalódott nőkkel.
Minden kategóriában egyaránt vannak nők is és férfiak is. Én bevallom, hogy az elköteleződéssel volt problémám a jelenlegi kapcsolatom elején. A barátnőmnek más pszichológiai problémái voltak.
21 éves lány vagyok, első kapcsolatom. A párom (22F) nem a szex miatt van velem. Akkoriban csak egy-két hónapja voltunk együtt, amikor volt, egy nehéz időszakom (vizsgaidőszak) és az életem az evés-alvás-tanulás-szex volt. Alig 2 hét után mondta, hogy neki ez nem elég, randizzunk újra.
Ez alapján azóta fel sem merül ilyesmi bennem.
Egyébként érzelmes kapcsolatban is lehet nagyon jó szexuális életet élni, változatosan.
Számomra elsősorban az érzelem a fontos, és úgy gondolom, hogy a többség ilyen kapcsolatot keres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!