Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha félek az elköteleződéstől? Miért lehet ez?
Nemrég megismerkedtem egy férfivel, akivel nagyon klappol minden. Még egyszer találkoztunk csak, de már az elején tudott rólam a családja.
Nem nagyon van olyan téma, amiben ne értenénk egyet és nagyon simán, gördülékenyen megy minden. A kommunikáció is nagyon jól működik köztünk és úgy tűnik, hogy a butaságaimat is elég jól viseli.
Viszont nagyon arra felé halad a dolog, hogy komolyan gondolja ő is. Én is, csak megijedtem a helyzet komolyságától, valamint attól is, hogy jó szerivel össze sem jöttünk, de már a gyerekvállalás témáját is átbeszéltük.
Vészesen közelítek a 30-hoz, ő pedig elmúlt 30.
Vajon miért tartok ennyire az elköteleződéstől?
Azért, mert egy találkozás után furcsa ez a viselkedés. Oké, hogy 30-hoz közel érdemes hamar elővenni a gyerektémát, de egy találkozás után? Miért ilyen fontos? Miért nem fontosabb megismerni egymást előtte? (Ha ő hozta fel, és ő akar gyermeket, akkor arra gondolnék, hogy lehet csak a potenciális méhet látja bennem.)
Szóval, nem biztos, hogy az elköteleződéstől tartasz, lehet, hogy egyszerűen csak őt érzed túl nyomulósnak ahhoz képest, hogy még nem ismeritek egymást.
Az a fontos, hogy legyél tisztában az érzéseiddel, figyelj az intő jelekre, és ne menj bele semmibe, ami neked korai. Nálunk a párom kezdett hamarabb komolyan érezni irántam, ő nyomult jobban, de amikor szóltam, hogy nekem ehhez több idő kell, bevárt engem. :) (Itt nem a szexre gondolok, hanem ilyen kapcsolatos dolgokra, mint pl.: kézenfogva sétálás, meg a pillanat, amikor már párnak érzitek egymást, stb.)
Mert félsz, hogy sérülsz.
A bizalom lassan alakul ki, ez teljesen normális.
A gyerekvállalásról beszélni fontos, de nektek ez szerintem még távolabbi perspektíva.
A kapcsolat normális menete az, hogy egy ideig randiztok, aztán összemöltöztök, aztán egy idő után eljegyzés, aztán esküvő, és csak utánna babázás.
Szerintem tökre normális, ha nem akarsz ezekbe azonnal fejest ugrani.
Ha nem 30 hanem 35 évesen lesz az a gyerek, akkor mi van? semmi.
Ha már az első randi környékén tudott rólad a családja, akkor nagyon biztos a dolgában.
Mindezt úgy, hogy nem ismer valójában, bárki lehetnél.
De te is, ha egy randi után elköteleződésrő meg komolyságról beszélsz, akkor legalább annyira megfontolatlan vagy, mint ez a fickó.
Zsák a foltját.
Nem zárható ki, hogy ez nálatok működni fog, de az inkább a szerencse lesz, mintsem választás.
Teljesen normális a reakciód.
Más ilyenkor már szaladna, rendszerint joggal.
Semmi gond. Az ilyen nők simán elvannak 38 éves korukig aztán jön a kapuzárási pánik, gyerek is kellene , minden kellene aztán jól beleválasztanak a “jóba”
Ha nem akarsz semmi komolyat legyél vele őszinte és engedd útjára, ennyit megérdemel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!