Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők az erőforrást szeretik nem a férfit?
Mindegy mit szolgáltat a férfi, legyen az pénz, pozíció, hatalom vagy szépség, nem a férfit szeretik (magát az embert), hanem az erőt ami belőle árad és amiből részesülhetnek. Az erőforrások ahhoz kellenek hogy életben tudjunk maradni vagy jobb legyen az életminőségünk. De általában az erőforrásokat kapni szoktuk nem adni. Az adás a szeretet minősége. De mi a helyzet olyankor, amikor az erőforrás elapad, megbetegszik, elgyengül, ellehetetlenül a partner? Már nem áramlik az erő! Olyankor szokott következni a jó öreg magyar szlogen hogy "KUKA"! Hol van ilyenkor a szeretet? Hol van az ember? A másik megbecsülése? Tényleg a férfit szerettük vagy csak az erőforrásait? Az erőforrásai nélkül is tudjuk őt szeretni? Egyáltalán szerettük őt valaha is? Egyáltalán tudunk szeretni?
(Tisztelet a kivételnek!)
"Nem álnaiv hanem költői, evidens kérdés"
Vagyis natur kötözködés.
De, azt tartom, hogy minőségromlás, vagy teljes leépülés nélkül egyetlen kötelék se bírja a folyamatos egyoldalúságot.
Az, hogy valaki annak ellenére marad, hogy utálja az egészet, nem szeretet.
"Ezek megint csak kifogások. Egy valódi kapcsolatban nincsenek ilyenek."
De van ilyen. A 20-as éveimben otthonülős voltam és lusta. Ilyen párt kerestem. Aztán elkezdtem edzeni, úszni járni, ő meg egyre gonoszabb lett, amiért megváltoztam.
Mondom, én is elhiszem, hogy vannak olyan emberek, akik 20 és 70 éves koruk közt semmit nem változnak, de nem értem, a kapcsolatuk miért valódibb, mint annak, aki változik.
"Vagyis natúr kötözködés."
Nem kötözködök, te veszed annak mert úgy látszik van egy ilyen becsípődésed.
"De, azt tartom, hogy minőségromlás, vagy teljes leépülés nélkül egyetlen kötelék se bírja a folyamatos egyoldalúságot."
Nem tudom mit értesz egyoldalúság alatt.
"De van ilyen. A 20-as éveimben otthonülős voltam és lusta. Ilyen párt kerestem. Aztán elkezdtem edzeni, úszni járni, ő meg egyre gonoszabb lett, amiért megváltoztam."
Nem ő a te embered, nem vagytok személyiségileg kompatibilisek.
82, a kommented alapján jöttem rá, miért Szabó Péter jutott eszembe.
A kérdező szélsőségesen jó esetekből alkot általános igazságokat. Mintha azok az átlag mindennapokban szembejönnének. Persze, vannak Terézanyák, meg Dalai lámák a világban. Ahogy vannak hasfelmetsző Jack-ek is. És köztük a mindennapi átlag. Csak a kérdező ezen átsiklik.
Jó éjszakát!
Folyt. köv. ha gondoljátok! 🌖 🌝
"Nem kötözködök, te veszed annak mert úgy látszik van egy ilyen becsípődésed."
Akkor minek neveznéd azt amit csinálsz? Miért csinálod? Mi haszna/értelme?
"Nem ő a te embered, nem vagytok személyiségileg kompatibilisek."
Nem mondod. 😱
Pont erről beszélek.
Sokan amikor összejönnek, kompatibilisek, aztán sokszor elhúznak egymás mellől és már nem kompatibilisek.
79
"fogyásom egyik legnehezebb része volt feldolgozni azt, hogy rájöttem, mennyire felszínes a világ. Addig is tudtam, hogy valamennyire felszínes, de ezen végigmenni... én nem hiszek a szerelemben."
De akkor te is látod valamennyire amit a kérdező kérdez.
Egyszer hallottam amúgy erre egy megoldást, hogy hogyan találhat valaki tényleg olyat aki valóban őt szereti és nem csak a testéért vagy a pénzért.
Utasítsd el és ajánld fel neki, hogy legyetek barátok. Majd nézd meg, hogyan viselkedik veled a baráti kapcsolatban, amikor tudja, hogy nem kaphat meg.
Aki valójában annyira szeret és téged, az ki fog tartani,mert vagy annyira fontos neki, hogy barátként is szeretne veled kapcsolatban maradni.
Ha ilyenkor is támogató meg kedves, meg önzetlen és tiszteletben tartja az elutasítást és nem próbálkozik, akkor neki valójában fontos vagy, mert a személyed miatt is veled marad. Nem csak akkor ha megkaphatna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!