Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Elítélendő féregnek számítok a szemetekben ha nem szeretném más férfiak csemetéit felnevelni?
Mivel nincs még gyerekem ezért nem szeretnék összejönni olyan nőkkel, akiknek viszont már van.
Azon egyszerű oknál fogva, mert nem szeretném az erőforrásaimból más férfiak gyerekeit felnevelni. Nem érzem jogosnak, hogy azért dolgozom keményen és keresem a kenyerem, hogy utána más nők idegen férfiakról rájukmaradt gyerekeinek fizessem az iskoláztatásukat, kajájukat stb.
Mennyire gyűlöltök engem emiatt, nők?
Rosszabb vagyok-e mint Hitler ezen tulajdonságom miatt?
Egy aljas szemét féreg volnék?
Miért lennél rossz?
Gyerek nélküli nőt keress, ennyi.
Nem elítélendő. (Mondjuk én azt nem értem, valaki miért akar egyáltalán gyereket.)
Ilyenkor mindig arra gondolok, milyen szerencsés vagyok a nevelőapukámmal. Egyik legmeghatóbb emlékem, mikor elmondta, hogy az igazi lányának tekint.
Én mondjuk özvegy vagyok, nem elvált, ami a hashtagjeid között szerepel, de nő vagyok, ezért megszólitva érzem magam.
Egyáltalán nem tartom elitélendőnek, hiszen soraidból kiindulva egy teljesen más életszakaszban vagy, most szeretnél családot alapitani, saját gyerekkel. Viszont démonizálni a gyereküket egyedül nevelő anyákat nem szerencsés, hiszen nem feltétlen felelőtlenség vagy rossz döntések sorozata áll a kialakult élethelyzet mögött, hanem egyéni tragédiák.
Az anyagi erőforrások esetében viszont furcsának találom a "jogos" jelzőt. Ha arra célzol, hogy szerinted nem elvárható Tőled, és nem szeretnéd ezt tenni, elfogadom. Ugyanakkor erős általánositásnak és csúsztatásnak vélem, hogy a gyerek étkeztetése és iskoláztatása Rád hárulna. A lányom jelenleg is magániskolába jár (saját forrásaimból) és távolról sem fenyegeti az éhhalál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!