Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Elítélendő féregnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Elítélendő féregnek számítok a szemetekben ha nem szeretném más férfiak csemetéit felnevelni?

Figyelt kérdés

Mivel nincs még gyerekem ezért nem szeretnék összejönni olyan nőkkel, akiknek viszont már van.

Azon egyszerű oknál fogva, mert nem szeretném az erőforrásaimból más férfiak gyerekeit felnevelni. Nem érzem jogosnak, hogy azért dolgozom keményen és keresem a kenyerem, hogy utána más nők idegen férfiakról rájukmaradt gyerekeinek fizessem az iskoláztatásukat, kajájukat stb.

Mennyire gyűlöltök engem emiatt, nők?

Rosszabb vagyok-e mint Hitler ezen tulajdonságom miatt?

Egy aljas szemét féreg volnék?

2021. ápr. 2. 21:06
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Saját gyereket viszont nyilvánvalóan szeretnék.
2021. ápr. 2. 21:07
 2/18 anonim ***** válasza:
97%

Miért lennél rossz?

Gyerek nélküli nőt keress, ennyi.

2021. ápr. 2. 21:08
 3/18 anonim ***** válasza:
80%

Nem elítélendő. (Mondjuk én azt nem értem, valaki miért akar egyáltalán gyereket.)

Ilyenkor mindig arra gondolok, milyen szerencsés vagyok a nevelőapukámmal. Egyik legmeghatóbb emlékem, mikor elmondta, hogy az igazi lányának tekint.

2021. ápr. 2. 21:10
 4/18 anonim ***** válasza:
89%
Nem, de honnan veszed, hogy te bármit is fizetnél? Nem dolgozó feleséget akarsz? Nincs a gyereknek igazi apja?
2021. ápr. 2. 21:12
 5/18 anonim ***** válasza:
95%
Nem, olyat keres akinek nincs gyereke. Ha pasi lennék én is inkább olyat keresnek akinek nincs gyereke. És nem csak az eltartási miatt hanem azért van ott egy ex pasi/ férj, bonyolult szituk, ezekből a legjobb kimaradni.
2021. ápr. 2. 21:48
 6/18 anonim ***** válasza:
95%
Nem. De te vagy a Hitleres ,aki minden kérdésben Hitlert hozza fel?Egyáltalán egy gyilkosnak mi köze ehez a pitiáner dologhoz szted ?
2021. ápr. 2. 21:51
 7/18 anonim ***** válasza:
2021. ápr. 2. 21:52
 8/18 anonim ***** válasza:
87%

Én mondjuk özvegy vagyok, nem elvált, ami a hashtagjeid között szerepel, de nő vagyok, ezért megszólitva érzem magam.

Egyáltalán nem tartom elitélendőnek, hiszen soraidból kiindulva egy teljesen más életszakaszban vagy, most szeretnél családot alapitani, saját gyerekkel. Viszont démonizálni a gyereküket egyedül nevelő anyákat nem szerencsés, hiszen nem feltétlen felelőtlenség vagy rossz döntések sorozata áll a kialakult élethelyzet mögött, hanem egyéni tragédiák.

Az anyagi erőforrások esetében viszont furcsának találom a "jogos" jelzőt. Ha arra célzol, hogy szerinted nem elvárható Tőled, és nem szeretnéd ezt tenni, elfogadom. Ugyanakkor erős általánositásnak és csúsztatásnak vélem, hogy a gyerek étkeztetése és iskoláztatása Rád hárulna. A lányom jelenleg is magániskolába jár (saját forrásaimból) és távolról sem fenyegeti az éhhalál.

2021. ápr. 2. 22:03
 9/18 anonim ***** válasza:
85%
Akkor keress olyan nőt, akinek nincs gyereke. Amúgy meg anyám is elvált nő volt, és egyik pasija se adott bele a nevelésünkbe egy fityinget se. Senki nem is várta el. Volt saját házunk, ott laktunk, mindent anyám fizetett. Nem tudom honnan szeded, hogy neked bármi anyagi kötelezettséged lenne egy idegen gyerek irányába. Normális nő nem is várja el szerintem.
2021. ápr. 2. 22:37
 10/18 anonim ***** válasza:
97%
Ha kell az anyja, akkor fogadd el, hogy ha van gyereke. Ilyen mentalitással meg ne ismerkedj olyan nőkkel, akiknek van gyerekük. Ilyen egyszerű!
2021. ápr. 2. 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!