Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Elítélendő féregnek számítok a szemetekben ha nem szeretném más férfiak csemetéit felnevelni?
Mivel nincs még gyerekem ezért nem szeretnék összejönni olyan nőkkel, akiknek viszont már van.
Azon egyszerű oknál fogva, mert nem szeretném az erőforrásaimból más férfiak gyerekeit felnevelni. Nem érzem jogosnak, hogy azért dolgozom keményen és keresem a kenyerem, hogy utána más nők idegen férfiakról rájukmaradt gyerekeinek fizessem az iskoláztatásukat, kajájukat stb.
Mennyire gyűlöltök engem emiatt, nők?
Rosszabb vagyok-e mint Hitler ezen tulajdonságom miatt?
Egy aljas szemét féreg volnék?
Én egyetértek, én sem jönnék össze olyan nővel, akinek már van gyereke. Mivel ,,csak" 28 vagyok, így ebben a korosztályban a gyerek még mind kicsi. Ez túl nagy kompromisszum az én részemről. Gyakorlatilag alig tudnánk kettesben lenni, minden a gyerek körül forogna, ebből köszönöm szépen, nem kérek. És ez engem személy szerint jobban zavarna, mint az apuka, aki amúgy felbukkanna néha.
Más lenne a helyzet, ha nekem is lenne gyerekem, ugyanígy 28 éves korban. Akkor már én is összejönnék gyerekes nővel, mert egyenlő a kompromisszum.
Továbbá, megint más lenne a helyzet, ha 40+ lennék, akkor már összejönnék gyerekes nővel, ha kb. 15-18 múlt a gyereke, mert akkor már nem venne el sok időt.
Ez a debella jó nő akar lenni, utolsó?
Teljesen normális, hogy nem akarsz összejönni gyerekes nővel, én sem tenném.
Egyszerű: ne ismerkedj kisgyerekes egyedülálló anyukákkal.
Én sem akarnék fizetni egy alfa gyereke után. Fizesse aki megcsinálta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!