Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a cikibb a szemetekben: ha egy lánynak nincs diplomája vagy van, de a képzési idő duplája alatt szerezte meg?
Figyelt kérdés
Sajnos, velem az utóbbi áll fenn, így sokszor azt mondom inkább ismerkedéskor, hogy nincs, nem akarok magyarázkodni, hogy mi tartott eddig.2020. szept. 5. 18:58
1/32 anonim válasza:
Egyik sem, de komolyan. Nem ezen fog múlni, hogy tetszik-e.
2/32 anonim válasza:
Egyik sem az. Egyébként ha ez vigasztal, én s képzési idő háromszorosa alatt szereztem meg. (Mondjuk annyi a turpisság, hogy egy tárgyat sem kellett felvennem újra, talán 3 uv-m volt összesen)
3/32 anonim válasza:
Előbbi mindenképp, utóbbi szerintem semennyire. Mérnöki és természettudományi szakon nincs ebben semmi meglepő.
4/32 anonim válasza:
Egyébként nekem is volt plusz 2 szemeszter, szakdoga váltás miatt. (mérnöki szak)
1# voltam.
5/32 A kérdező kommentje:
Társadalomtudományi szakon.
2020. szept. 5. 19:06
6/32 anonim válasza:
Általában egyik sem. Nézz körül az oldalon. 10-ből maximum 1 férfit érdekel a végzettséged.
Én is csúszok az egyetemen. Volt, hogy nem vettem komolyan. Volt, hogy magánéleti problémáim voltak. És volt, hogy egy tanárral összebalhéztam. Soha, egy lányt sem érdekelt ez a téma.
8/32 anonim válasza:
#5 figyelj, ha még puskáztál is, akkor mondjuk hogy ciki. De ha mondjuk majdnem minden kútfőből ment, akkor ok.
9/32 A kérdező kommentje:
Menet közben jöttem rá, hogy nem az én világom a szak, abszolút nem érdekel ez a terület, de mivel a szüleim fizették a tandíjat, ragaszkodtak hozzá, hogy akkor is fejezzem be.
2020. szept. 5. 19:10
10/32 anonim válasza:
Ja, hát így még optimálisabb a helyzet. Lényegében a mérgező szüleid erőltették a dolgot. Hát, ilyennel találkoztam párszor. Nekem is volt hasonló haverom. Az egyikük konkrétan depressziós lett. A másikuk alkoholista, lelépett a szülőktől és soha többé nem találkozott velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!