Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melyik a cikibb a szemetekben:...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a cikibb a szemetekben: ha egy lánynak nincs diplomája vagy van, de a képzési idő duplája alatt szerezte meg?

Figyelt kérdés
Sajnos, velem az utóbbi áll fenn, így sokszor azt mondom inkább ismerkedéskor, hogy nincs, nem akarok magyarázkodni, hogy mi tartott eddig.

2020. szept. 5. 18:58
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Vègülis megértem őket, belém invesztáltak több millió forintot (tandíj+albérlet), nyilván akarták, hogy legyen valami kézzelfogható eredménye. Nem vagyok emiatt depressziós meg semmi mentális problémám nincs.
2020. szept. 5. 19:15
 12/32 anonim ***** válasza:
11%
FÉRFI vagyok. Az sem érdekel, hogy írni-olvasni tud-e, ha jól néz ki, és magára enged.
2020. szept. 5. 19:19
 13/32 A kérdező kommentje:
A kérdésem párkapcsolatra vonatkozott, nem egyéjszakás szexpartnerre.
2020. szept. 5. 19:21
 14/32 anonim ***** válasza:
0%
Társadalomtudományi diploma? Onnan már mindegy. Inkább lenyomtál volna ezzel az erővel, ennyi idő és pénz bele feccölése mellett, 4-5 OKJ-t, meg a jogsit.
2020. szept. 5. 19:22
 15/32 A kérdező kommentje:
Hol írtam olyat, hogy nincs jogosítványom? 17 éves koromban, középiskola utolsó évében letettem.
2020. szept. 5. 19:24
 16/32 anonim ***** válasza:
96%
#15 Ennyire nem kell lenézni a társadalomtudományokat...
2020. szept. 5. 19:25
 17/32 anonim ***** válasza:
60%
Jaj ez a kérdés. Megjelennek a nagy mérnökinformatikusfizikus tahók, meg a szakmunkaamunkamindenmásalibi ősparasztok. :D
2020. szept. 5. 19:28
 18/32 A kérdező kommentje:
Zárójeles rész: olyan helyen dolgozom, ahova követelmény volt a felsőfokú végzettség, igaz nem a szakterületemen. Diploma nélkül nem vettek volna fel.
2020. szept. 5. 19:31
 19/32 anonim ***** válasza:
100%

Nő vagyok, 1 db okjval, jogsi nélkül, eddig ez sosem okozott gondot senkinek, mindig a külsőm számított.

De mondok jobbat: én is leszarom hogy mennyi idő alatt diplomázott le vagy hogy egyaltalán van-e diplomája egy férfinak. A jelleme nem ítélhető meg a papír alapján, egy kövér öreg csúf pocoknál sem fog érdekelni ha doktorija van, hiába vagyok csúnya és hülye, nem tudok vonzódni hozzá én sem.

Szerintem feleslegesen rugózol ezen, ha téged zavar a végzettséged akkor kezdj el mást tanulni valahol.

2020. szept. 5. 19:31
 20/32 anonim ***** válasza:
A lényeg, hogy van neki.
2020. szept. 5. 22:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!