Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a cikibb a szemetekben: ha egy lánynak nincs diplomája vagy van, de a képzési idő duplája alatt szerezte meg?
Figyelt kérdés
Sajnos, velem az utóbbi áll fenn, így sokszor azt mondom inkább ismerkedéskor, hogy nincs, nem akarok magyarázkodni, hogy mi tartott eddig.2020. szept. 5. 18:58
21/32 anonim válasza:
Sokkal jobb, ha van, dupla idő alatt is. Mondjuk a TTK érdekes, bár szerintem nem matek/fizika szakon végeztél ha igen, az nekem izgis lenne. Na meg amúgy is, jobb ha van diploma ha több idő alatt, ha rendes időben szerezted meg. Nehogy letagadd.
22/32 anonim válasza:
"Jaj ez a kérdés. Megjelennek a nagy mérnökinformatikusfizikus tahók, meg a szakmunkaamunkamindenmásalibi ősparasztok. :D"
BME VIK<3
23/32 anonim válasza:
Matek szakról is jönnekki totál hülye diplomások xD
24/32 anonim válasza:
Őszintén engem nem érdekel milyen képzettsége van valakinek ha az érettségi megvan, de ha egyetemet végzett akkor nem hinném hogy sokat számít hogy hány év alatt lett meg (tudás szempontjából ugyanazt tetted le csak lassabban) meg nem tudom milyen kérdésben jön fel hogy hány év alatt végeztél el egy egyetemet de simán mondhatod hogy kihasználtad a 2 év halasztást és úgy annyi (később meg ha eléggé ismered őket elmondhatod mi volt valójában)
25/32 A kérdező kommentje:
21-es társadalomtudományi, nem természettudományi területen. Konkrét szakomat nem írnám le, nehogy valaki rámismerjen. Nem fogok senkinek hazudni, vagy elmondom az igazat vagy nem beszélek róla. Nem halasztottam, nem voltam Erasmuson sem, voltak olyan tantárgyak, amik elsőre/másodjára nem sikerültek, ráépült a következő félévben másik tantárgy, amit nem vehettem fel.
2020. szept. 6. 06:44
26/32 anonim válasza:
#24 Aranyos vagy, de egyrészt nem szidtam a matek szakosokat, csak mondtam, hogy onnan is jönnek ki diplomával idióták.
És hogy hol végeztem? Képzeld el, matematika szakon többek között, ezért merem ezt ilyen nagy magabiztossággal állítani ;)
27/32 anonim válasza:
Nehéz ezt eldönteni, mert egyik sem ciki számomra.
28/32 anonim válasza:
Én annak örülök a legjobban, ha nincs neki. Semmivel nem ér többet, ha van.
29/32 anonim válasza:
Én is 6 év alatt végeztem el a szociológiát, ez van, most kezdem a mestert. Mondjuk közben voltam 1,5 évig passzív. Senkit nem érdekel ez szerintem. Ha meg valakit igen, annak szívesen elmagyarázom, hogy miért történt így. De nem is jön fel ez beszélgetések alatt. Senki nem kérdezte még, hogy és hány év alatt szerezted azt a diplomát.
30/32 anonim válasza:
Ja társadalomtudomány, azt hittem természettudomány. Furcsálltam is, mert én gazdasági szakon vagyok (pénzügy, számvitel) és csodálkoztam, hogy hogyan lehet szégyellni a természettudományt. Ugyanazt gondolom amit írtam, ne szégyelld a diplomád. Én se tartom olyan sokra a társadalomtudományt, mindenesetre ha azt végezted elé, akkor azt. Nem szégyen. :) Ne tagadd le, mond el, hogy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!