Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők az erőforrást szeretik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők az erőforrást szeretik nem a férfit?

Figyelt kérdés

Mindegy mit szolgáltat a férfi, legyen az pénz, pozíció, hatalom vagy szépség, nem a férfit szeretik (magát az embert), hanem az erőt ami belőle árad és amiből részesülhetnek. Az erőforrások ahhoz kellenek hogy életben tudjunk maradni vagy jobb legyen az életminőségünk. De általában az erőforrásokat kapni szoktuk nem adni. Az adás a szeretet minősége. De mi a helyzet olyankor, amikor az erőforrás elapad, megbetegszik, elgyengül, ellehetetlenül a partner? Már nem áramlik az erő! Olyankor szokott következni a jó öreg magyar szlogen hogy "KUKA"! Hol van ilyenkor a szeretet? Hol van az ember? A másik megbecsülése? Tényleg a férfit szerettük vagy csak az erőforrásait? Az erőforrásai nélkül is tudjuk őt szeretni? Egyáltalán szerettük őt valaha is? Egyáltalán tudunk szeretni?

(Tisztelet a kivételnek!)

2024. febr. 26. 22:23
 61/97 anonim ***** válasza:

"Pont arról van szó, ha nem felel meg az érdekeidnek akkor is erősebb lehet a szeretet, már ha működik, egy-két embernél biztos. Nem csak párkapcsolatra értem hanem családi kapcsolatokra is."

Ezzel mondjuk pont egyetértek, de, csak, ha volt egy jól felépített alap és akkor sem örökké. De, nem azért működik, mert ... (tegyél ide valami fenkölt maszlagot), hanem, mert megalapozták. Egy majdnem idegen sokkal hamarabb elkapálja magát, mint egy évtizedes barát, vagy pár. Ez tény.

2024. febr. 27. 01:55
 62/97 anonim ***** válasza:
60, nem volt meg mindkét fél. De, 8 évig húztuk. Sokáig hittem benne, de, ha módszeresen rombolja a másik a kapcsolatot, az egyszer összedől. Nos, így jártunk mi is.
2024. febr. 27. 01:57
 63/97 A kérdező kommentje:

"Sok kisbabát várnak és szerető közegbe születik. És közel ugyanennyi megszívja."

Ezzel nincs is semmi gond, csak én az egészséges kapcsolatokra világítottam rá, te pedig a negatívakra.

"Csak az ilyen Szabó Péter féle negédes féligazságokat szeretem tisztázni."

Közöm nincs a Szabó Péterhez, ezek saját gondolatok, tapasztalatok.

2024. febr. 27. 01:57
 64/97 A kérdező kommentje:

"A fogyasztó társadalom elhitette velünk, hogy embereket is eldobáljunk, mint a tárgyakat."

Az elég nagy baj, de pontosan így van! :/

2024. febr. 27. 01:58
 65/97 anonim ***** válasza:

53

De hogy érezheti jól magát az ember, ha az volt a feltétele hogy szeressenek, hogy szép kis pofim van?

Ez mennyivel másabb, mint Várkonyi Andi is csak azért szereti a Mészárost mert pénze van?

Téged is csak azért szeret a párod mert szép a pofid. Tetszik neki. Ha nem tetszene, nem szeretne.

Akkor most te ezt valódi szeretetnek nevezed?

2024. febr. 27. 01:59
 66/97 anonim ***** válasza:

"Ezzel nincs is semmi gond, csak én az egészséges kapcsolatokra világítottam rá, te pedig a negatívakra."

Nem árt akkor kiemelni, hogy a kevés jó példát akarod csak alapul venni. Mert, különben olyan, mintha általánosságban beszélnél és általánosságban nem állja meg a helyét a dolog.

Szabó Péter, az általad is használt stílus példája volt, nem azt mondtam, hogy ivócimborák vagytok. Még csak nem is utaltam rá, hogy közöd van hozzá, ellenben a közhelyek puffogtatása az ő műfaja.

2024. febr. 27. 02:00
 67/97 A kérdező kommentje:

"ha volt egy jól felépített alap és akkor sem örökké"

Hát örökké azért nem mert meghalunk? Az alapot értem.

Ezt az örökké-t valahogy úgy értelmezem nálad hogy nem tartósan, mintha félnél a tartósságtól. Lehet hogy a függetlenségedet félted? Félsz hogy meghalsz egy kapcsolatban?

"tegyél ide valami fenkölt maszlagot"

Azért nem kéne átmenni bunkóba, a saját gondolataimat írom le.

2024. febr. 27. 02:05
 68/97 anonim ***** válasza:
Ki akarna energivámpírt aki mellett kiég tonkremegy csak?
2024. febr. 27. 02:06
 69/97 anonim ***** válasza:

53 ez ennél még mindig sokkal összetettebb. Egyébként jelenleg szingli vagyok.

De, amikor kapcsolatba voltam, én büszke voltam rá, hogy tetszem a páromnak. Ha kizárólag ez tartotta volna mellettem, elhagyom. De, érzetette és mondta is, hogy sok más érdemem is van.

Egy kapcsolat (a nagyon ritka végleteken kívül) nem egy tényezőn múlik.

Miközben tudtam, hogy tetszem neki és szeret is, azt is tudtam, hogy a kövér nők taszítják. 10-12 kiló plusz nem volt gond a kapcsolatunkban. De, tudtam, hogy, egy szinten túl a hízás gond lesz, mert nem fog kívánni. Ugyanezt tudta ő is, mert engem is taszít a háj és, bár mind a ketten szedtünk fel plusz súlyt, soha nem estünk túlzásba. Igyekeztem tetszeni neki és ő is nekem. Szerintem ez így normális.

Én se jövök össze olyannal, aki nem vonzz, miért várnám el fordítva, hogy rám fanyalodjanak?

A vonzzalom két tényezős, ha az ember kapcsolatra keres. Legalábbis a többségnek. Egyrészt fizikai, másrészt, hogy a jellemével, a személyiségével tudsz-e kapcsolódni.

Ha valaki kizárólag a pofid miatt van veled, arra hamar rá fogsz jönni. Abban viszont semmi sértő nincs, ha nem csak a belső tulajdonságaidat tartja vonzónak. Sőt.

Legalábbis, én nem látom hol van ebben a probléma.

2024. febr. 27. 02:10
 70/97 A kérdező kommentje:

"Ez mennyivel másabb, mint Várkonyi Andi is csak azért szereti a Mészárost mert pénze van?"

Egyszerűsítsük le a dolgot. Képzeljük azt hogy Mészáros Lőrinc még mindig csak egy gázszerelő!

2024. febr. 27. 02:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!