Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mi alapjan érdemes egy nőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi alapjan érdemes egy nőnek párt választania? Az összeillő személyiség és a közös értékrend alap. De ezen felül, csak az erőforrások számítanak?

Figyelt kérdés
Egy 40 éves férfival vagyok akinek vannak gyerekei és egy volt neje. Teljesen véletlenül megismertem egy férfit akivel sokkal sokkal jobban osszeillunk és nincs gyereke. Külföldön dolgozik amire en mindig is vágytam. Mellette igazán olyan életem lehetne amiről mindig is álmodtam. Vágyom rá de annyira szeretem a páromat (mar kialakult a kötődés és az nagyon erős) vele is vannak közös terveink. Tudom hogy ez igy nagyon számítóan hangzik, de végülis mind ilyen elvek mentén gondolkodunk. Mit tegyek? Mindkettőjükkel boldog tudnék lenni.
2017. jan. 1. 08:52
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
34%
Mennyi idős vagy?
2017. jan. 1. 09:09
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
De ha mindig vágytál a külföldi munkára, miért nem tettél valamit az ügy érdekében?
2017. jan. 1. 09:10
 3/13 anonim ***** válasza:
75%

Kulonben ez a kulfoldi munka miért is annyira fontos egy kapcsolatban ? :)

De ha ugy érzed hogy váltani kell akkor kell..

2017. jan. 1. 09:14
 4/13 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem valassz egy harmadik not!
2017. jan. 1. 10:26
 5/13 anonim ***** válasza:
0%

de irigylem a döntési problémádat, hogy a kék kabátot vedd e föl, vagy a pirosat!

És akkor még hogy a nőknek nehéz a pártalálás.. pff.

2017. jan. 1. 10:54
 6/13 anonim ***** válasza:

" Tudom hogy ez igy nagyon számítóan hangzik"- nagyon.

De mivel a párod gyerekeitől úgyis idegbajt kapsz , válaszd a másikat, és ne szülj!

2017. jan. 1. 12:37
 7/13 anonim ***** válasza:
Mondd el nekik, hogy teged egyedul csak az erdekel, hogy magadnak mi lesz a legjobb, ok pedig csak eszkozok ehhez. De legkozelebb ha jon egy ujabb, meg igeretesebb valaki, majd a most valasztottat is elhagyod, hiszen ugyis csak az a fontos, hogy neked jo legyen!
2017. jan. 1. 13:25
 8/13 A kérdező kommentje:

első válaszoló: 26 vagyok

harmadik válaszoló: teszek, tehetnék, de a párom a gyerekei miatt magyarországra van kötve.

utolsó: nem, nem csak saját magam érdekel, ezért nem hagyok ott csapot papot hanem gondolkodom. te mit választanál, egy olyan életet ami "elmegy" jó de lehetne sokkal jobb is, csak olyan körülmények korlátoznak amiken csak akkor tudsz változtatni ha elhagyod azt az embert akit szeretsz vagy egy olyat amiről mindig is álmodtál?

2017. jan. 1. 13:54
 9/13 anonim ***** válasza:
Es ezt biztos mindketto ertekelne, ha tudna! Igazan szerencsesek!
2017. jan. 1. 13:59
 10/13 anonim ***** válasza:
Hasonlo helyzetben te is biztos nagyon megerto lennel, ha mindez a te "karodra" tortenne meg. Aztan jonne, hogy a ferfiak milyen szemetek, es egybol dobjak a not, ha jobbat talalnak.
2017. jan. 1. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!