Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi alapjan érdemes egy nőnek párt választania? Az összeillő személyiség és a közös értékrend alap. De ezen felül, csak az erőforrások számítanak?
"Tudom hogy ez igy nagyon számítóan hangzik, de végülis mind ilyen elvek mentén gondolkodunk."
Nem, te gondolkodsz ilyen elvek mentén.
Ha felmerült benned a váltás lehetősége, márpedig felmerült, hiszen feltetted a kérdést: akkor a mostani párodat nem szereted eléggé. Így ott kellene hagynod.
Én a magam részéről életem szerelmét nem hagynám ott egy álommunka miatt. De ha egy olyan pasiról van szól akivel csak úgy elvagy amíg nem jön az igazi, azt nyilván igen.
Bár én nem lennék olyannal évekig, akivel csak elvagyok. Amikor éreztem, hogy nem az igazi, akkor szakítottam, és inkább voltam egyedül, akár hosszabb ideig is. Nem megvártam amíg jön jobbnak tűnő lehetőség. De nem jöttem volna össze sem 8-10 évvel idősebbel, sem gyerekessel, sem olyannal aki volt már házas.
Engem az anyagi dolgok soha nem érdekeltek. Csak az alapok: tehát, hogy olyan férfi legyen akinek nem büdös a munka, legyen tető a fejünk felett, legyen normális rendes munkánk, megéljünk a fizetésünkből, és elég legyen egy kis szórakozásra, megtakarításra és kész. Ez meg is van.
Nem kell, hogy külföldi munkája legyen, hogy alig lássam, nem kell hogy 500 ezres, vagy milliós fizetése legyen. Az együtt töltött időt többre tartom, mint a sok pénzt. Ez vagyok én.
Persze vannak nők akiknek a pénz, az anyagiak a legfontosabbak, és direkt gazdag pasira vadásznak. Őket is prostinak hívják, azokkal együtt akik a sarkon árulják magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!