Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokat olvasom ezen az oldalon, hogy a mai nőknek irreális elvárásai vannak. Szerintetek nekem férfiként, ugyanúgy irreálisak az elvárásaim?
Amit keresek:
- 20-28 éves legyen kb
- Ne kelljen 0-24-ben írkálni, akkor már telefonáljunk vagy videóchateljünk, ha nem tudunk találkozni aznap
- Tudja pontosan, hogy mit akar, nem ez a "komolyat, de nyitott vagyok" vagy "alkalmit keresek, de komoly is lehet" mint amit a Tinderen látsz folyton.
- Szerintem fogalmazhatunk úgy is, hogy egy kicsit visszafogott és nincs tele a közösségi médiája segg vagy csöcs fotókkal
- Inkább komoly kapcsolatai voltak, nem hármasozik stb, nem szop le csak úgy fiúkat még a legvadabb bulikon se, nem csapja szét magát olyannyira, hogy az már vállalhatatlan.
- Ne dohányozzon
- Elegáns öltözködés, nem mutat túl sokat, illik a testalkatához
- Egyenes, hosszú haj
- Világosabb árnyalatú szem és haj, a haja ne legyen festett
- Megközelíthetőség
- Mosolygás
- Előny, ha sportol valamit, de eltudom engedni ha nem, viszont ne legyen túl vékony se, illetve szerintem egy bizonyos szintig a telt lányok is bejönnek. Nehéz szavakba önteni, igazából az összkép számít.
- Sminkelést ne vigye túlzásba, legyen képes mutatkozni előttem nélküle is
- Legyenek hobbijai és szerintem jó ha van valami ami közös, viszont semmiképpen sem szólhatja le azokat a dolgokat, amik fontosak nekem!
- Ne akarjon megváltoztatni sehogyan sem, fogadjon el úgy ahogy vagyok és ne hívja "hibának" azokat a dolgokat, amik neki annyira nem tetszenek, senki sem tökéletes
- Legyen állandó munkája vagy tanuljon valahol, viszont ne legyen gyanúsan "túl sok" ideje
Így ennyi jut most eszembe, írok még, ha esetleg valami más is eszembe jut.
Abszolút normális .
Nekem is volt ilyen:
Udvarol
Legyen okos
Sportos
Férfias
Gyereket, házasságot akar
Szeret nyaralni
Kirándulni
Gyakran akar szexet
Működik a szerszám
Nagy
Meg is kaptam, 9 éve vagyunk együtt, 8 éve házasok, 6 éves a lányunk.
Nem kell lejjebb adni az igényeket, csak meg kell várni a megfelelő embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!