Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokat olvasom ezen az oldalon, hogy a mai nőknek irreális elvárásai vannak. Szerintetek nekem férfiként, ugyanúgy irreálisak az elvárásaim?
Amit keresek:
- 20-28 éves legyen kb
- Ne kelljen 0-24-ben írkálni, akkor már telefonáljunk vagy videóchateljünk, ha nem tudunk találkozni aznap
- Tudja pontosan, hogy mit akar, nem ez a "komolyat, de nyitott vagyok" vagy "alkalmit keresek, de komoly is lehet" mint amit a Tinderen látsz folyton.
- Szerintem fogalmazhatunk úgy is, hogy egy kicsit visszafogott és nincs tele a közösségi médiája segg vagy csöcs fotókkal
- Inkább komoly kapcsolatai voltak, nem hármasozik stb, nem szop le csak úgy fiúkat még a legvadabb bulikon se, nem csapja szét magát olyannyira, hogy az már vállalhatatlan.
- Ne dohányozzon
- Elegáns öltözködés, nem mutat túl sokat, illik a testalkatához
- Egyenes, hosszú haj
- Világosabb árnyalatú szem és haj, a haja ne legyen festett
- Megközelíthetőség
- Mosolygás
- Előny, ha sportol valamit, de eltudom engedni ha nem, viszont ne legyen túl vékony se, illetve szerintem egy bizonyos szintig a telt lányok is bejönnek. Nehéz szavakba önteni, igazából az összkép számít.
- Sminkelést ne vigye túlzásba, legyen képes mutatkozni előttem nélküle is
- Legyenek hobbijai és szerintem jó ha van valami ami közös, viszont semmiképpen sem szólhatja le azokat a dolgokat, amik fontosak nekem!
- Ne akarjon megváltoztatni sehogyan sem, fogadjon el úgy ahogy vagyok és ne hívja "hibának" azokat a dolgokat, amik neki annyira nem tetszenek, senki sem tökéletes
- Legyen állandó munkája vagy tanuljon valahol, viszont ne legyen gyanúsan "túl sok" ideje
Így ennyi jut most eszembe, írok még, ha esetleg valami más is eszembe jut.
#17: Az hogy kompromisszumot kötünk, az már eleve kizárja, hogy megváltoztatás dolgot, hiszen mindketten alkalmazkodunk, a kettő nem ugyanaz. Már maga a tény, hogy valaki megakar változtatni eleve red flag, hiszen tök egyoldalú a dolog.
#18: A vélemény és a kötekedés között van különbség. Nem fogom elengedni a külső vonzalmat, bármennyire is próbálod bizonygatni, hogy el kellene. Tök lényegtelen most a szerelemről, meg arról beszélni milyen egy párkapcsolat, ha nem is jön be már eleve. Nem is értem, miért kellene nekem valaki olyannal összejönnöm, akihez nem vonzódom, az a te dolgod, ha neked full mindegy hogyan néz ki a csaj.
#19: Hááát nekem van tapasztalatom pl 26 évessel és nem volt sokkal érettebb, mint egy 20 éves szerintem, de lehet igazad van és tényleg mellé lőttem ezzel. Amúgy meg ha arra gondolsz nem, nem dugok fűvel-fával, nem dohányzom, 187 cm vagyok, kondizok heti 3x, koromhoz képest nem keresek rosszul sem stb. Szerintem nem kértem olyat, amit én ne teljesítenék vagy hoznám annak megfelelőjét.
Azért egy par válaszoló megeri a penzet szo se rola.
Nemcsak kulsolsegeket emlitett, egy csomo minden megvan osztva erre fel be van allitva felszines kocsognek.
Nem gondolja egy par emberke, hogy tulzasokba esik?
#23: Hagyjad, ezek az emberek totál nem ezen a bolygón élnek. Meg most amúgy szerintem az is felszínes, amikor azt mondod, hogy az intelligenciát nézed, mert ha belegondolsz az nincsen senkire sem ráírva! Azt onnan tudod leggyorsabban megállapítani, hogy pl megnézed milyen a végzettsége, most az nem felszínes hogy egy orvost fogok egy mérlegképes könyvelő helyett választani, mert hogy a végzettsége alapján az orvos az intelligensebb?
Mert máskülönben nem feltétlen derül ki egy randin, hogy tudtok-e intellektuálisan kapcsolódni egymáshoz, ha amúgy is a jó oldalát akarja mutatni a másik, ez nem mindig ennyire egyértelmű. Arról nem is beszélve, hogy nem biztos, hogy intelligens az illető, mert diplomája van!
Intelligens a szakmajaban, kiemelkedo is lehet, de igen az elet egyeb területein nem biztos, hogy intelligensebb.
Sot en ismerek olyan embert, aki alig bukdacsolta at az egyetemet es nem tud ervenyesulni a szakmajaban sehogyse. Persze ez ritkabb, de letezo dolog.
Azt varsz el amit csak akarsz, vagy-vagy szitucioban kotsz ki.
De azert, hogy ferfi vagy meg nem vagy automatikusan feluletes ember mint ahogy itt beallitjak.
Azt birom az egeszben a legjobban hogyha nokent irtad volna ki a kerdest akkor nem lennel felszines a tobbseg szerint.
Hiszen diplomaval, sajat lakassal ne tedd magad diploma nelkuli emberekkel, se lakasnelkulivel.
"#17: Az hogy kompromisszumot kötünk, az már eleve kizárja, hogy megváltoztatás dolgot, hiszen mindketten alkalmazkodunk, a kettő nem ugyanaz. Már maga a tény, hogy valaki megakar változtatni eleve red flag, hiszen tök egyoldalú a dolog."
Oké, de te azt írtad, hogy "ne hívja "hibának" azokat a dolgokat, amik neki annyira nem tetszenek". Akkor minek hívja? Ugye mégis csak tűrje el és ne hívja inkább senkinek a hibáidat, mert igazából eszed ágában sincs változtatni. Ő persze változzon, ha te kéred.
Leírtam már egyszer, semmit nem kell elengedned. Véleményt kértél, hogy túlzás-e, megírtam. Nő vagyok, biszex, nekem se teljesen mindegy a külső, de nem attól fogok valakit vonzónak találni, hogy tökéletesen olyan haja van, mint amilyet én elképzelek. Amúgy meg nekem sokféle külső bejön, de akkor is azt mondom, a kisugárzás többet számít. Nem kell egyetértenünk.
„Mert máskülönben nem feltétlen derül ki egy randin, hogy tudtok-e intellektuálisan kapcsolódni egymáshoz, ha amúgy is a jó oldalát akarja mutatni a másik, ez nem mindig ennyire egyértelmű.”
Hogy a fenébe ne derülne ki? Csak neked nem lényeg, meg a sok paraméterekben gondolkodó egyéneknek. És nem, az iskolai végzettség nem mutatja tökéletesen, a beszélgetés annál inkább.
„Hagyjad, ezek az emberek totál nem ezen a bolygón élnek. Meg most amúgy szerintem az is felszínes, amikor azt mondod, hogy az intelligenciát nézed, mert ha belegondolsz az nincsen senkire sem ráírva!”
Ezt gondold át máskor, nagy butaságot írtál!
#27:
De ha egyszer neki nem tetszenek a gondor, hullámos barna-barna szemu-haju lányok akkor mit kezdjen el magával?
Nem lehet valakire ráeroltetni, hogy de más tipusú is tetsszen neki.
Tinikoromban csakis a szoke-kékszemu fiuk tetszettek hiaba láttam "szép" fiukat másik verzioban akkor sem voltak a zsanereim olyan szinten.
Most felnottként már mindegy a hajszin, szemszin, de még mindig inkább a világosabb verzio jon be jobban és nem tehetek rola.
Miért van elszámoltatva azért hogyan érez, gondolkodik valaki hogyha egyszer nem lehet rajta változtatni?
Majd eldol hogy ki lesz végul a választottja, vagy egyedul marad.
Ne más ember dontson helyette és nem kéne azért senkit érzéketlen, buta pocsnek titulalni, hogy nem stimulalja valaki...
#26: Nem nem kell változnia, ha esetleg nem tetszik valami beszélünk róla. Ha valami határt átlép és hiába beszélni neki, akkor dobom, ennyire egyszerű. Nem akarok kisregényt írni arról, hogy nézne ki a gyakorlatban ez, akinek volt már dolga nőkkel, az tudja.
Aki így beszél, hogy hiba, meg változás, azzal valami tökre nincsen rendben és valszeg akkor veled sem, mert egy ember nem egy tárgy vagy egy szoftver, aminek a hibáit ki kell javítani. Ha átlép nálam egy határt, akkor vége a kapcsolatnak. Amennyiben úgy érzem, említeni kellene, hogy ez nekem nem fér bele egy kapcsolatba, akkor megemlítem, ha úgy látom nem kell, akkor nem. Mindenesetre kommunikáció részemről megtörténik, az hogy ő erre hogyan reagál, az rajta van nem rajtam.
A kompromisszumkötést nem tudom jobban elmagyarázni ennél, keress rá az interneten, ha nem érthető számodra légyszíves. Egyébként annyiban igazad van, hogy oda kellett volna írnom, hogy kompromisszumokat hajlandó legyen kötni egy kapcsolatban vagy valami ilyesmi. Most este volt amikor kiírtam a kérdést, még a végére oda is tettem, hogy lehet kihagytam valamit, mivel éreztem is, hogy valami hiányzik, na meg nyilván nem írok ki olyan alap dolgokat, hogy nálam kölcsönösen tiszteljük egymást és egyoldalúan a dolog nem megy, meg intellektuálisan tudjunk kapcsolódni egymáshoz, meg hogy legyen meg minden foga, ne hazudozzon stb, mert soha nem érnék a lista végére.
"Hogy a fenébe ne derülne ki? Csak neked nem lényeg, meg a sok paraméterekben gondolkodó egyéneknek. "
Aki meg továbbra is azt gondolja, hogy egy randi alapján már minden eldől és full kilehet ismerni a másikat az keressen nagyon gyorsan kint valami olyan helyet ahol még van valamennyi fű, hogy legelhessen egy kicsit! Szerintem jót tenne!
28-as: De miért nem lehet szöveget értelmezni? Leírtam már vagy kétszer, olyat választ, amilyet akar, de kérdést tett fel, véleményeket kért, én meg válaszoltam! Ha valóban minden fontos neki, ami a listán szerepel, akkor elég kevés lány marad, aki szóba jöhet, és ez még csak egy előzetes „szűrés”. Zárjuk le, pont.
„Aki meg továbbra is azt gondolja, hogy egy randi alapján már minden eldől és full kilehet ismerni a másikat az keressen nagyon gyorsan kint valami olyan helyet ahol még van valamennyi fű, hogy legelhessen egy kicsit! Szerintem jót tenne!”
Sehol nem írtam olyat, hogy full ki lehet ismerni 1 randi alapján a másikat, és minden eldől, de azt azért lehet látni, hogy butácska, pont az ellenkezője, vagy kb. átlag… Feltéve, ha nem csak a hajra figyelünk, hanem arra is, amit mond! Neked ez mindegy, nem is érdekel, zárjuk le!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!