Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sírnak egyes nők, hogy nincsen párjuk amikor miattuk nincsen sokszor párjuk mert irreálisak az elvárásaik?
Miért sírnak a férfiak, hogy nincsen párjuk, amikor tele a társkereső 2-3 gyerekes édesanyákkal, akik mind párt keresnek?
Attól, hogy valaki egy csoportot kizár, még szenvedhet attól, hogy nincs párja.
Én is voltam fiatalabb koromban évekig szingli.
Meg is kaptam a magamét érte egyes "férfiaktól". Jöttek, hogy nevetségesek az elvárásaim, beőrültem már a magánytól, igazságtalan vagyok, stb.
Csak azt felejtik (felejtitek) el, hogy egy olyan partner, aki nem tetszik eléggé, és nem érzi úgy az ember, hogy tényleg passzolnak is, rosszabb, mintha nem lenne senki.
3🤣😡
Más gyerekét senki nem fogja nevelni. És az dühítő ezekben az esetekben hogy arról van szó hogy a fiatal anyuka össze vissza kefélgetett gumi nélkül a bulik alfáival. Azok nyilván leléptek és most már jó lenne neki a pocakos béna pasi is! Csak segítsen a gyermeknevelési költségekben
"És az dühítő ezekben az esetekben hogy arról van szó hogy a fiatal anyuka össze vissza kefélgetett gumi nélkül a bulik alfáival. "
Az esetek elenyésző részében van erről szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!