Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy férfinek azért nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfinek azért nincs barátnője mert irreálisak az elvárásai az aszexuális vagy meleg?

Figyelt kérdés
Bátyám nem olyan csúnya de az a hú de helyes pasi sem, viszont irreálisan magas elvárásai vannak , pl diplomás legyen, legyen egzisztenciája, 10/10es nő legyen. Tinderen is 100 nőből kettő hármat ha jobbra húz. Volt itt a szomszédban is tök csinos vékony aranyos lány, mindig jött oda hozzá, szeretett volna tőle többet, de menten elhajtotta mert hogy nem nézett ki elég jól, lassan 40 éves és szerintem még szűz emiatt...
2023. jan. 22. 18:12
 1/6 anonim ***** válasza:
89%
Ez is a termeszezes szelekcio resze. Nem szaporodik, kit erdekel...
2023. jan. 22. 18:24
 2/6 anonim ***** válasza:
77%
Az csak hülye.
2023. jan. 22. 18:26
 3/6 anonim ***** válasza:
66%
A bátyád 90% hogy meleg. Vagy impotens, vagy nagyon, de nagyon kicsi a cerka ezért kerüli a testi érinzkezést a nőkkel. Ezek lehetnek, mást nem tudok elképzelni.
2023. jan. 22. 18:26
 4/6 anonim ***** válasza:
67%

Gogalma nincs a női emberekről. Azok képzelődnek csak ilyen online retusált képek alapján. Azt hiszik olyan egy valodi hús vér nő mint a filmekben képeken.

Hát nem. A nők is emberek.

2023. jan. 22. 18:28
 5/6 anonim ***** válasza:
34%

Aki nem ismeri és nem akarja megismerni az értéket, szeretetet, annak üres lezs az élete.

Free will, mate...

2023. jan. 23. 05:34
 6/6 anonim ***** válasza:

Én született aszexuális vagyok, a világon semmi köze nincs ennek se nőkhöz való viszonyomhoz se a pénisz méretemhez.

Még ilyen felkérést is kaptam hogy „ Te jóképű srác nem kell egy barátnő ?”

34 F

2023. jan. 30. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!