Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért sírnak egyes nők, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért sírnak egyes nők, hogy nincsen párjuk amikor miattuk nincsen sokszor párjuk mert irreálisak az elvárásaik?

Figyelt kérdés
2023. nov. 14. 09:14
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
92%
Ne írd le még egyszer két p-vel, hogy top, kérlek! :-)
2023. nov. 14. 10:58
 22/35 anonim ***** válasza:
79%
Az, hogy szeretnénk kpcsolatot ('sírunk, hogy egyedül vagyunk'), rohadtul nem azt jelenti, hogy emiatt leállunk olyannal, akivel nem lenne jó kapcsolatunk, csak hogy legyen valaki. Keresünk ('váltogatunk') és majd akkor megyünk bele egy kapcsolatba, ha olyan férfit találunk, aki tényleg passzol. Itt sok férfi ezt nem bírja felfogni, mert amilyen kétségbeesett, beérné bármivel, amin luk van.
2023. nov. 14. 11:08
 23/35 anonim ***** válasza:
15%
#20 Én nem vitatom, és nem is írtam ilyent, csak azt írtam, hogy tovább is van, mint, hogy a fotó alapján szelektáljunk. De ez mindkét oldalra igaz. A fotó meg nem jelent semmit, mert nekem is volt olyan randim, aminél a nő alig hasonlított a profilképére, meg van aki full túltolja a szerkesztést. 48 eves vagyok, és rengeteg olyan profilt látok ahol a nő kinéz 30-nak, de közben 47-52 .
2023. nov. 14. 11:12
 24/35 anonim ***** válasza:
0%
Azt birpm amikor itt irjak egyrs npk , hogy " nem tartom el, kozos celok, stb" Elotte is meg élt valahogy tehàt ez netto hulyeseg . Milyen kozos celokat akar egy idegen embertol?? Nem tamadjuk le a masikat egybol a kozepevel ha nem ismerkedunk , egymas szemelyet megismerjuk nem pedig elmeleti meg papiron levo adatok alapjan szamitjuk ki mennyire lesz megfelelo a jovoben, mert jonni fog a nagy koppanas . Hasonlithat ketto ember elkepzelese, de az nem fog automatikusan lelket onteni a kapcsolatba, sem vonzalmat.
2023. nov. 14. 11:14
 25/35 anonim ***** válasza:
79%

"Vagy akkor el lehet dönteni, hogy egy topp, de tróger pasi kell, vagy normális, de átlagos?"

Legaljasabb hazugságok egyike, hogy csak ez a kettő van.

Megértem amúgy, hogy ezt akarjátok tukmálni, ezzel akartok nőket beetetni, mivel igencsak nehéz lehet beismerni, hogy semmivel nem tudjátok kompenzálni a gyenge külsőtöket, semmi automatikus előnyötök nincs az általatok szavakkal megfogalmazott nagyszerű tulajdonságaitokon kívül. Nagyon sz.ar ügy lenne, ha rájönnétek, hogy ugyanolyan eséllyel lehet rendes pasit találni a vonzóbbak között is. Mert akkor minden nő, akinek kis esze, önbecsülése van, és fel is ér azokhoz a pasikhoz, számotokra tabu, és maradnak azok a nők, akikre ti magatok is húzzátok a szátokat.

2023. nov. 14. 11:15
 26/35 anonim ***** válasza:
7%
A valaszolo nok nagyobb tobbsege nem relevansak hozzam,nivel fiatalabb vagyok naluk sokkal es egy ven pina hozzam kepest ertektelen.
2023. nov. 14. 11:24
 27/35 anonim ***** válasza:
92%
#26 Te is leszel majd vén f@sz, aki fiatal csajokra fogja csorgatni a nyálát, remélem, tudod.
2023. nov. 14. 11:38
 28/35 anonim ***** válasza:
89%
6 ugyan nekem egy gyereke van és az is tervezett volt...szóval nem vettem magamra, és válogathatok is bőven. Te viszont elég primitív és ostoba ember vagy.
2023. nov. 14. 11:40
 29/35 anonim ***** válasza:
87%
19 attól hogy valaki átlagos bőven lehet troger...sőt. Egy jó pasi meg lehet normális.
2023. nov. 14. 11:43
 30/35 anonim ***** válasza:
11%

#25 Az a bibi, hogy ez a női oldalra is igaz! Mert igenyek vannak még az olyan nőknél is aki pl majd elgurul, meg alig ad magára. (Ismerek ilyent, hogy neki testépítő pasi kellene.)

Meg ugye tipikus, hogy a kinézeten felül azért legyen meg az anyagi helyzet, miközben ő semmit nem tud adni.

Itt a bibi, hogy addig nyújtózkodjuk már ameddig a takarónk ér, és nézzünk a tükörbe.

2023. nov. 14. 12:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!