Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő 28-30 éves kora fölött is egyedül van, akkor biztos hogy azért mert nem akar párkapcsolatot vagy irreálisak az elvárásai és senki nem felel meg neki?
Sokminden lehet.
Fogai rohadnak
Büdös a szája
Hullik a haja
Gombás a lába köze
Nemibeteg
Pszichátriai kezelt
Sok van még most csak ezek jutottak eszembe.
Erre a korra aki nem kel el nincs gyereke valami defektvvan nem is kicsi.
Nem, lehet hogy épp szakított, akkor azért van egyedül mert irreálisak az elvárásai?
Amúgy ismerőseim körében van olyan aki azért van egyedül, mert neki pont olyan csávó kell amit ő megfogalmazott. Nagy "kötött" alkat, szakáll, motoros, jó kereset, ezermester etc. A csaj se egy nagy durranás, kb. 10/4. Én pl lusta, mihaszna vagyok számára, mert irodában dolgozok és nem vagyok ilyen ezermester kaliberű csávó aki a mindenhez is ért. Szerintem sose lesz senkije, mert ha az egyik feltétel nincs meg, akkor már eliminálja a potenciális férfit.
Szerencsére a nők nagy része nem ilyen. Annyi elég a legtöbbnek ha értelmes vagy, van munkád és olyan kerested amiből a saját dolgaidat tudod finanszírozni és nem vagy dagadt, cigis igénytelen arc.
28-30 évesen messze nem annyira könnyű párt találni nőként mint 21-22 évesen, főleg ha az elvárások ugyanazon a szinten maradnak, mint fiatalon.
Az esetek többségében a férfiak a fiatalabb lányokat preferálják, nagyon nagyot kellene dobnia egy 28 évesnek, hogy őt válasszam egy 21 éves helyett.
Szerintem kb 25 év fölött már nagyon nehéz a nőknek komoly párt találni..
De simán lehet, hogy csak nem akar semmit.
2-es!
Ez jó volt pontozásból látszik betaláltál a nőknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!