Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy nő 28-30 éves kora...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő 28-30 éves kora fölött is egyedül van, akkor biztos hogy azért mert nem akar párkapcsolatot vagy irreálisak az elvárásai és senki nem felel meg neki?

Figyelt kérdés
Ez a kettő lehetőség van a nők esetében ilyenkor? Egy férfi esetében még ki lehet magyarázni a férfitöbblettel, hogy hát nem jutott szegénynek nő matematikailag nő. Így férfiként egyedül lenni nem ciki, de ha egy nő vagy egyedül az kicsit fura. Mert azt látom, hogy a férfiaknak teljesen mind1 milyen nő, púpos, idős, ronda, mindet viszik. Egy férfit meg nem, csak a jobbakat.
2023. okt. 20. 10:31
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/74 anonim ***** válasza:
91%

Te nem vagy komplett 61. Miről zagyválsz itt össze-vissza?

Soha nem voltam még olyan helyzetben, hogy egy férfi meg kellett volna védjen, meg tudom magamat is védeni. Ez az egyik.

Másik, felnőtt önálló, saját keresettel rendelkező nő vagyok, sem eltartani nem kell, sem lakhatást biztosítani nem kell, eddig is megoldottam gond nélkül. Saját házat pedig a férjemmel ketten vettünk hitellel kiegészítve, amit ketten fizetünk. Döntéseket is együtt hozzunk minden helyzetben!

Nehéz dolgokat bazi ritkán kell emelgetni, de azt is megoldottam anno a barátnőimmel, nem kellett hozzá férfi. Szerelni, javítani is köszönöm szépen tudok nem bonyolult dolgokat, pl polcot felfúrni, komódot összeszerelni, izzót cserélni stb. És még egyszer: ezek olyan dolgok, amiket egyáltalán nem mindennap vagy héten kell csinálni, sőt!

Többnyire férfi vezet autót? :D Hogy mi van?? Ezeket a hülyeségeket jobban szeded? Mikor férjemmel megismerkedtem még csak jogsija volt, sőt 3 éve rakta le, de 70%-ban még mindig én vezetek.

A szex normális kapcsolatban kölcsönös élvezeten alapszik, mindkét fél aktív és pláne nem azt méregetik h 1-1 aktusnál épp ki mozgott többet. 🤦🏻‍♀️

Szóval ügyesen felsoroltál ide egy rakás olyan dolgot, amit nagyrészt a nők is meg tudnak csinálni, másfelől baromi ritkán van rá szükség. Ellenben főzni, mosni, takarítani rendszeresen kell! Majdhogynem mindennap kell csinálni valami házimunkát, amit bizony a férfi is nyugodtan meg tud csinálni, a farka nem fogja akadályozni. A gyerek pedig KÖZÖS, szóval ritka szánalmas, mikor még a saját gyerekük neveléséből is ki akarjátok húzni magatokat. Nem, nem ügyesebb benne a nő, te is meg tudod oldani mindenféle gond nélkül, csak egyszerűbb ilyen szar duma mögé bújni.

2023. okt. 21. 13:52
 62/74 anonim ***** válasza:
88%

"A férfi aki képvisel titeket bármilyen számotokra félelmetes ügyekben. A férfi aki a fontos döntéseket kell helyesen és felelősséggel meghozza. A férfi akinek többet kell nálatok keresni, és sokszor a lakhatást sőt megélhetést is biztosítania. A férfi aki szerel és javít, és akinek a nehéz dolgokat kell mozgatnia, ami alatt sokan megszakadnátok."

Itt csak a "nehéz dolgok" valósak. Bocsika, de te csak ne akarj helyettem dönteni meg képviselni semmiben.

Mosogatni meg minden egyes nap kell, szóval nyugodtan vedd csak a kezedbe a szivacsot.

Mellesleg nehéz dolgokat évek óta nem kellett cipelnem. Ja, a bútorokat a fuvarosok vitték fel a saját tulajdonú lakásomba.

2023. okt. 21. 14:18
 63/74 anonim ***** válasza:
10%

Hát nem tudom. Én voltam már párszor olyan helyzetben, ahol igen is oda kellett állnom, sőt volt ahol verekedés is lett a vége. Mivel nőket inzultáltak, és nőkkel erőszakoskodtak alja trógerek. Városban lakom, nem mindennapos, de megesik. Én ezért nem várok semmilyen hálát, férfi vagyok, nekem ez a dolgom. Kockázatos dolog, de ez ilyen. Megvédem a nőket, de ha gyereket vagy gyengébb férfit inzultáltak volna, őket is megvédtem volna. Ha veled még nem történt ilyen, kívánom ne is történjen. De bármikor megtörténhet, és jó ha olyankor van ott valaki. Csomó facebook bejegyzésben is látom hogy mennyi nő van kiakadva, amikor a buszon inzultálnak nőket, és senki nem tesz semmit. Részben jogos, bár azt is kezdem megérteni hogy sok férfi miért fordult el a nők felől. Megváltoztak a nemi szerepek. És ez az egyik hátránya, mondhatni ára is.

A többi példa is valós, hiába tagadja manapság sok nő. Ha arrébb kell rakni valamit nem fogsz költöztetőket fizetni érte, hanem egy nagybetűs férfit kérsz meg rá. És nagyon sok nőnek attól lesz férfi a férfi, hogy többet keres, sőt a lakhatást is ő oldja meg, hiszen férfi. És ez adja részben a vonzódást is felé, mivel férfias. Nincsen ezzel semmi baj. Csak amikor ennek ellenére sok nő elvárja a férfias szerepet, a női oldalt pedig szintén egyre inkább áttolná a férfira, az egyre inkább aránytalan helyzeteket szül. És akkor az hogy sokan emellett még a férfiakra gyűlölködnek, és gyalázzák is őket szóban vagy írásban, szintén nem túl becsületes hozzáállás. Persze én férfiként elfogadom, én türelmes és erős vagyok, nem fogok felháborodni szavakon. De sokan manapság már nem ilyenek. És akkor a legfontosabb dologról még mindig nem esett szó, hogy ez a fajta egyre nagyobb eltolódás, ez hol lenne egyenlőség?

2023. okt. 21. 14:37
 64/74 anonim ***** válasza:
85%
Erre ma már van szolgáltatás, nekem is összerelték az ikeások 25 000-ért pikk-pakk a szekrényt. Néhány évente belefér. A komódot összeraktam magam, nem mondom, elfilóztam rajta egy darabig, mert semmi rutinom nem volt, de sikerült. Vezetni kimondodtan szeretek ha épp nem a dugóban kell ücsörögni. Nem is értem ezeket az érveket. Talán szüleink generációjában még megállta a helyét egyik-másik. Pl anyu se nagyon vezetett, bár jogsija van. Ma már nem ez van. Az én lányom most 18 évesen lerakta és épp kocsira gyűjt diákmelóból. Jövő nyáron meglesz neki.
2023. okt. 21. 14:38
 65/74 anonim ***** válasza:
87%
Nem tudom, én azt látom az ilyen Asszonysutyorgó szintű csoportokban, hogy ott aztán megy a férjek gyalázása néha, kb versenyt gyaláznak a nők, hogy kinek lúzerebb a férje, mert az egyik nem tudja elindítani a mosógépet, a másik nem tud elintézni egy bevásárlást egyedül, aztán jókat röhögnek, hogy mekkora balfszok a férfiak. Gondolom ezek a férfiak is biztos valami atom férfias valakinek képzelik magukat, közben a hátuk mögött meg úgy beszélnek róluk, mint valami fogyatékosról. (Most azt nem tudom, ez kinek miért jó, de mindegy. Én még nem voltam ilyen kapcsolatban, ahol a férfi ne csinált volna meg szó nélkül és jól bármit, nem is tervezek ilyet.) De olyat én még senkitől nem hallottam soha, hogy milyen szemét a párja, mert elmosogat maga után.
2023. okt. 21. 14:51
 66/74 anonim ***** válasza:
80%
65. Ha a férjek látnák, hogy miket írnak ki abban a csoportban, nem sok házasság maradna egyben😆 Már évek óta tag vagyok, néha ledöbbenek, hogy sokan mennyire lejáratják a férjeiket/párjaikat egy 100k+-os csoportban.
2023. okt. 21. 15:04
 67/74 anonim ***** válasza:
74%
Mondjuk szerintem a férjek sincsenek jobb véleménnyel a feleségükről. A legtöbb házasság ilyen vagy idővel ilyen lesz, és visszautalva a kérdésre, ja, az is irreális elvárásnak számít, hogy ne ilyen legyen. Ez nem az, amiért annyira kapkodnunk kellene 28-30 fölötti nőként...
2023. okt. 21. 15:10
 68/74 anonim ***** válasza:
0%

Amennyiben egy férfi erőszakoskodik vagy inzultál egy nőt, akkor ő nem férfi. És ugyanez igaz arra, aki nőket próbál meg kirabolni vagy kifosztani az utcán. Ezeknek az embereknek utána kell menni, és le kell ütni őket. Ez nem a nők feladata lesz, nem is szabad hogy az legyen, és nem is várható el tőletek. Titeket testben és lélekben sem erre terveztek, a manapság divatos nemi egyenlőség hangoztatása ellenére sem. Semmi baj nincs ezzel. A nők lelkét ápolni kell, és távol kel tartani őket a veszélyektől. Hogy üdék, nőiesek és érzelmesek maradhassatok. A harc a férfiak dolga, nem véletlenül. És ebbe a védelem is beletartozik.

Látom sokan összegyűltünk így kérdeznék én is. Ti feminista nők, ti a saját apátokat is gyűlölitek? Mert ahogy én állok a dolgokhoz, szerintem ők is többnyire így vannak ezzel, egy régebbi kor szülötteként. Ahol még alap volt, hogy a férfi az férfi, és aszerint is viselkedik.

2023. okt. 21. 16:00
 69/74 anonim ***** válasza:
85%
Én nem gyűlölöm a férfiakat egyáltalán. Férjem is, apu is csodás férfiak. Apu sokszor főz, mosogat, tereget, rendben tartja a kertet és nem akar mindenáron pl vezetni. Nehéz is volna, mert két külön kocsival járnak külön irányba dolgozni.
2023. okt. 21. 16:05
 70/74 anonim ***** válasza:
88%
69 vagyok. Amúgy ha nagyszüleimig megyünk vissza, ott anyai ágról erősen jelen voltak a nemi szerepek. Falu 50-es évek eleje, akkor házasodtak. Mama htb volt egész életében. De egyedül vitte a háztartást, a konyhakertet, tömte a kacsákat, nevelte az 5 gyereket szinte egyedül. Papa eljárt a TSZ-be dolgozni, etette, takarította a disznókat otthon is. Volt egy külön kis földjük a falu mögött ahol termeltek mindenfélét befőzésre és kis részben eladásra. Nagyfater nyugdíjasan is 4kor kelt tavasztól őszig és fél ötkor már tekert oda kapálni. Na, őt tisztelem és elmondható, hogy ők a nap 24 órájából 26-ot dolgoztak kis túlzással. Egyik se a számítógépet nyomta meg TV előtt tespedt(na jó, kivéve ha ment a Szomszédok meg a Dallas 😂 ) Az a baj, hogy nagyot változott a világ. Ma már alap, hogy a nő is pénzt keres, vezet, stb, na azzal van baj, hogy ilyenkor egyenjogú, keresse meg a pénzét, ne kelljen furikázni a seggét. Ugyanakkor a háztartást, gyereket, de még a férjét is lássa el egyedül, mert hát az női munka.
2023. okt. 21. 16:24
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!