Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek, ha olyan sokáig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha olyan sokáig éltem egyedül, hogy már nem menne a párkapcsolat?

Figyelt kérdés

15 éves koromtól kezdve vágytam a szerelemre, szexre. 5 éven keresztül néztem, hogy mindenkire rátalal a szerelem, sorra vesztették el a lányok a szüzességüket. 18-19 évesen nagyon rápörögtem a témára, mert már mindenkinek volt párja, engem a fiúk meg hülyíteni se akartak. Aztán 19 évesen eljutottam végre valahára egy randira egy olyan fiúval, aki tetszett, és szerelmes voltam belé, de átvágott és visszament az exéhez. Lelkileg a padlón, majd majdnem 21 évesen elhatároztam magamban, hogy teszek azért, hogy jobb legyek, nőjön az önbizalmam, legyen egy kiállásom.

Szigorú edzéstervet követek, volt itt éheztetés, önkontroll tanulása, uj hobbik, pszichológus, több stílusváltás, drága fodrász, sminkelés, önfejlesztő könyvek tömkelege, egyedül mentem mindenhova, magamra fókuszáltam, néha találkozok a barátaimmal, de ők már nem ott tartanak, ahol én, úgyhogy ez nem gyakran van. Idén már nem is mentem nyaralni, mert egyedül felesleges lett volna elmenni, ezeket nem élvezem már. Tudom, hogy mire lenne szükségem: szerelemre, szexre, de már nem tudok nyitni. 21 éves koromig mindig én próbálkoztam. Most van egy fiú, aki nálam próbálkozik, de tipikus nyomigyerek, akihez nem tudok vonzódni.

Régen mindig voltak kis titkos szerelmeim, most már minden ilyet kiöltem magamból, hogy ne szenvedjek többet. Természetesen ezt senkivel nem tudom megbeszélni.

2023. aug. 25. 09:20
 1/3 anonim ***** válasza:
84%
30-on túl férfiként ugyanezt érzem csak engem annyira bánt hogy folyton az jár a fejemben hogy inkább megölöm magam... Soha senkinek sem kellettem. Akárhogy is próbálkoztam. Nem tudom megélni a férfiasságom itt vagyok egy csomó meg nem élt vággyal 35 évesen. Nincs önbecsülésem nem tudom magam férfinek érezni... Megrohadtam a magányban. Esélyem sincs családra... Barátnőre főleg... Nem bírok tovább egyedül lenni
2023. aug. 25. 10:27
 2/3 anonim ***** válasza:

Talán rendet is tehetnél a buksidban. Részedről ez csak egy kifogás, hogy az egyedül eltöltött időre hivatkozol, és amiatt nem mersz belekezdeni egy kapcsolatba. Valójában félsz az újdonságoktól és a csalódástól, mert leragadtál a múltadban.

Ez a sok idő számodra mit is jelent pontosan? 10 év, talán 15? Hűha! Nagyon nehéz sorsod lehet. Épp csak a reményt nem veszed észre, hogy valaki egyáltalán próbálkozik nálad. Nyomigyerek? És? Te talán annyira tökéletes lennél, hogy csak egy nyomigyerek akar próbálkozni nálad? Költői kérdés. Kezdeményezni meg neked is lehet. Igen, nő létedre. Tudod, nincs az kőbe vésve, hogy csak a férfiaknak szabad nyomulni. Ébresztő, 2023-at írunk!

Az önfejlesztés meg egy jó dolog, de önmagában még nagyon kevéske a boldogsághoz. A leírásod alapján meg totál rosszul közelíted meg a lényegét. Ne a könyvektől, az edzéstől és a szépítkezéstől várd a megváltást! Azok olyan útmutatóféleségek a jobb élet felé, viszont semmivel nem leszel előrébb, ha csak azokra támaszkodsz, de legbelül ugyanúgy üres maradsz. Valójában neked kell változnod/változtatnod ahhoz, hogy számodra jobb legyen, de mindezt őszinte, belső indíttatásból tedd és ne egy feltételezett elvárásból adódóan. Viszont erre meg csak akkor vagy képes, ha megtalálod és belátod azt, hogy pontosan mik azok a valódi hibák, amik téged zavarnak magadon/magadban.

Ezt a másokhoz hasonlítgatod magad filozófiát meg dobjad ki szépen a kukába! Semmire nem jó. Te nem tudod az ő életüket élni, mert nem vagy velük egyenlő, így a lehetőségeid sem lesznek az övékkel azonosak. Ilyen alapon meg miért őket tartanád etalonnak? Egyenlőre foglalkozz magaddal és a környezeteddel, és ha netán összejön valaki, akkor majd foglalkozz vele is!

2023. aug. 25. 11:05
 3/3 anonim ***** válasza:

"Most van egy fiú, aki nálam próbálkozik, de tipikus nyomigyerek, akihez nem tudok vonzódni."

Lehet, hogy te is az ő szintjén vagy nem gondolod? Kicsit sokat képzelsz magadra. Az "önfejlesztés" baromságot meg felejtsük már el.

Mi az hogy önfejelsztés? HOvá fejlődsz? Mivan ha pont amiatt vágod el magad a potenciális boldogságtól mert te azt gondolod, hogy most "önfejlesztesz" és valami totál más emberré alakítod magad. Főleg akkor durva ez, ha az alap személyiséged megerőszakolásával történik a dolog.

Én pl. nem voltam soha és most sem vagyok egy sportember. Számomra kínszenvedés lenne ha nekem állandóan "mozogni" kellene, ez a kényszers futás, edzés, úszás stb. mánia engem kikészítene, mert egyszerűen nem ilyen a beállítottságom. Valakinek lételeme a mozgás, nekem nem. Ez nem jelenti azt, hogy punnyadt lennék, minden nap bringázok mindenhova, szoktam túrázni, de nekem ez csak ilyen hobbi szinten megy és abolszút nem baj, ha nincs mindig lehetőségem ezekre.

Szóval ha én most elkezdenék gyúrni az számomra egy erőltetett, kötelező tevékenység lenne. Pedig sokan ezt értik az "önfejlesztésen".

Legyél olyan amilyen akarsz lenni, de rális határokon belül és csak akkor csinálj valamit (nyilván ami nem kötelező dolog) ha azt tényleg szeretnéd!

Persze ha műanyag kapcsolatot szeretnél valami "nagymenővel" akkor sok sikert, éheztesd magad, meg olvasd a bullshit könyveket és éld a műanyag életet...

2023. aug. 25. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!