Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehet találni valakit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet találni valakit társkeresőn?

Figyelt kérdés

Már 10 hónapja vagyok fent társkeresőkön, nő vagyok.

De egyszerűen, senkivel sem jön össze. Volt már, hogy a pasi nagyon akarta, de valamiért mindig 2 problémába ütköztem.

1: külsőre nagyon vonzó, személyisége viszont annyira negatív, hogy instant menekülés.

2: személyisége nagyon rendben, de külsőre nem fog meg, nincs meg a kémia.

Azt már nem is említem, hogy távkapcsolati igény, csak szexkapcsolat, mert hogy ezekbe egyszerűen nem akarok belemenni. :/

Valahol annyira szánalmasnak tartom a válogatást, olyan mintha én lennék a legnagyobb szemét ezen a világon. Az tudom, hogy nem várhatom 1-1 randitól, hogy egyből kialakuljon valami, mert én alapból is lassan engedek fel. De mégis volt, akivel ment, de ő engem nem akart végül. Lehet amiatt volt ennyire laza, mert ő belül tudta, hogy ez csak baráti.

Amúgy viccen kívül, vele tényleg tök jó barátok lettünk, rendszeresen összejárunk a baráti társaságával, és ennek nagyon örülök. :D

De a párkeresés számomra egy rejtély... és nem az a baj, hogy nem lennék elég vonzó, itt már a személyiségemmel lehet baj. :/

Azt tudom, hogy korábban mindig úgy lettem szerelmes, hogy ismerősi körben, kollégák közt megismertük egymást,hónapok alatt megtudtam sok mindent a másikról és kialakult. Az mondjuk tény, hogy velük se jött össze, mert nem tudtam flörtölni.

Kifutok az időből, sajnos már annyira nem vagyok fiatal és kezdek kétségbe esni, tudom ez nem segít, nem érdemes kapkodni, de annyira kínos, hogy a világ legtermészetesebb dolga, ennyire nem megy nekem. :/

2023. júl. 9. 10:34
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
95%

Online & offline próbálkozz.

Tarts szünetet is, magadra koncentrálj, lehet az a gond, hogy túlságosan akarsz partnert és látják rajtad - ettől menekülnek! :D

2023. júl. 9. 10:38
 2/16 A kérdező kommentje:
1-es a baj az, hogy én menekülök, mert nem érzek semmit, vagy nem tudom elképzelni, hogy működne. Bíznom is kell tudni az emberekben igen. De most mindenképpen tartok egy szünetet...
2023. júl. 9. 10:40
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló vagy mint én. Szerintem aki lassan tud oldódni, annak nem feltétlenül az online tér a megfelelő. Itt gyors döntések vannak, mert több tucatnyi ember közül kellene választanod. Élőben, pl baráti társaságban, munkahelyen van időd megismerni és úgy véleményt alkotni.
2023. júl. 9. 10:41
 4/16 anonim ***** válasza:
64%

csak azt ne mond h 25-28 éves vagy és kifutsz az időből....

Általában vagy ez vagy az nem stimmel.

A külső vonzódás élőben és neten is hamar elválik, hogy megismerd e vagy sem.

Sajnos nem adatott meg nekem túl előnyös külső így a netes ismerkedést hagytam is mert óriási a szórás.....

Több nővel is elbeszélgettem, és amit te is írsz h okés jól kijövünk minden szuper de a külső a kémia hibádzik....szóval jó lennél de nem tetszel. De! Ezt el is fogadom, mert ez fontos , h vonzódj a másikhoz.

Amúgy teszteltem is a társkeresőket pár évvel ezelőtt :) Másik profilképet használtam egyik külföldön élő jóképű haveromét :) Heti 10-15 egyezés volt, levél stb. És belsőre is okés voltam.

Az ritka, hogy mindkettő tuti legyen.

2023. júl. 9. 10:50
 5/16 anonim ***** válasza:
67%

Mit gondolnál egy srácról, aki elmesélné, hogy Palvin Barbi külsejű csajt akar, aki olyan okos, mint Karikó Katalin, de a srác csak átlagos külső és belső terén is? Na, ez pont ilyen szitu.

A helyzet az, hogy persze, mindenki örülne a világ legjobban bejövős embereinek, csak a világ nem így működik. Ki előbb, ki később, megérzi a saját szintjét és ott próbál keresgélni. Pl. az előbb említett példában lévő srác felfogja, hogy Karikó Katalinnal úgysem tudna miről beszélgetni és a szomszédban lévő lány bár nem Palvin Barbi, de azért elég szép az arca és kedves is.

Az a helyzet, hogy egyszerűen irreálisak az elvárásaid és nem hozod azt, amit elvárnál a másiktól. Amit tehetsz: Vagy időt adsz az ismerkedésnek és hátha megtetszik valami más is az illetőben, vagy várod a csodát.

2023. júl. 9. 11:00
 6/16 A kérdező kommentje:

Amit elvárnék a másiktól, azt pont, hogy hozom. Nagyon sok időt tettem abba, hogy eljussak oda, ahol jelenleg vagyok. Diplomás vagyok, jól keresek, jogosítványom még nincs, mert nem hiányzik, de jól szituált családból jöttem, így van egy lakásom, amit közösen tettünk össze. De azonkívül mindenem amim van, a saját kitartásom eredménye. Fantasztikus barátaim vannak, de volt pár nehéz időszakom.

Elmentem egy pszichológushoz, sokat tettem az önfejlesztésbe az elmúlt 1,5 év alatt. Nagyon sokat. És eljutottam arra a pontra, hogy jó néhany családi traumát àtrágtunk (ezek régen voltak, még a szüleim előtt), majd foglalkoztunk azzal, miért vagyok rosszul, amikor rendben van az életem. És most már én is azt érzem, hogy rendben van az életem, csak egy társ hiányzik nekem.

Csak így nagyon nehéz, hogy arra vágyom, hogy nagyjábol minden téren azonos szinten legyünk. Randiztam egy nagyon jóképű, pénzes sráccal, de ő pl: szórta a pénzt, panaszkodott, minden mennyire drága és nagyon gyerekesen viselkedett, abszolút nem életkorának megfelelően. Randiztam egy elképesztően jó fej sráccal, akinek viszont sajnos nagyon kevés pénze van. Nagyon rosszul járt volna, ha megpróbálom beleszuszakolni az én világomba, mert van egy megszokott életszínvonalam, és ő egy-egy programot, találkát hetente nem tud megoldani anyagilag, mert annyira messze él, hogy neki ez nem fér bele.

Szóval valahányszor nemet mondok, én próbálok empatikus lenni és a másikra is gondolni, hogy neki mi lenne a jó később.

2023. júl. 9. 11:23
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Fú, ezzel a "mindent egyedül értem el az életben, kivéve a lakást, amit a szüleim vettek nekem" dumával a világból ki lehetne üldözni. Gratulálok, hogy ha lakhatásra nem kell költened, egy átlag budapesti nettó 4-500 ezres fizetésből kifizeted a kajádat, meg a BKV bérletedet.
2023. júl. 9. 11:56
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Kerdezo kb teljesen jol osszefoglalta a tarskereses abnormalitasait.

A macso alfa nem jo mert hulye mint a segg, a kedves, okos intelligens meg nem eleg macso, igy gyakorlatilag senki sem felel meg.

Nem vagy egyedul, minden no pontosan ugyan ilyen, aki meg 60 ev es 100 kilo alatt van.

2023. júl. 9. 11:59
 9/16 anonim ***** válasza:
76%

#6: "Amit elvárnék a másiktól, azt pont, hogy hozom."

Ugye tudod, hogy a példámban lévő tök átlagos srác is simán ezt mondaná? Valahogy soha, senkinek nincs irreális elvárása, aztán valahogy a gyakorlatban mégis kiderül, hogy de. Nem ártana egy kis önismeret vagy önkritika.

"Diplomás vagyok, jól keresek, jogosítványom még nincs, mert nem hiányzik, de jól szituált családból jöttem, így van egy lakásom, amit közösen tettünk össze. De azonkívül mindenem amim van, a saját kitartásom eredménye."

És? Te esetleg ez alapján válogatsz? A másik jogosítványával beszélgetsz egy esti sétán vagy a diplomájával szexelsz, esetleg a családdal összerakott ház a humorforrás?

Amúgy amiket összeraktál, az pont tök átlagos. Sőt, még jobb helyről is jöttél, mint az átlag.

"Elmentem egy pszichológushoz, sokat tettem az önfejlesztésbe az elmúlt 1,5 év alatt."

És mégsem vagy tisztában azzal, hogy mi a gond.

Egyébként ez tök jó, hogy elmentél pszichológushoz és fejlesztetted magad.

"Szóval valahányszor nemet mondok, én próbálok empatikus lenni és a másikra is gondolni, hogy neki mi lenne a jó később."

Aham. Az, hogy anyagiak terén méred az embereket, az nem empátia, hiába próbálnál mást mögé látni, hanem anyagiasság.

Tudod egyáltalán, hogy a most leírt dolgaid alapján milyennek tűnsz?

2023. júl. 9. 12:04
 10/16 A kérdező kommentje:

Veled veszekedtem már itt egy párszor 3 pontos, te mindenkit baromi felszínesnek nézel. :P

De igen, a gyakorlatban tök kellemetlen, ha nem egy anyagi háttérrel vagytok. Én kerülöm ezt, mert a szüleim pl: emiatt váltak el. Nem vagyok hajlandó saját magam is ezen keresztülmenni, minden állandó veszekedésforrás, mert nem ugyanazok a céljaink. Plusz ezzel a pasival nem volt közös cél, ahol élhettünk volna, mert nem ugyanazt akarjuk. És nem akartam megbántani, de azért nem vették fel egy csomó helyre, mert amit ő akar, ahhoz sajnos diploma kell, neki meg nincs, semmilyen, sok helyre bármilyen diploma jó, csak legyen, mert elvárás. Nekem kínos ilyenekről beszélgetni valakivel, mert kis belátással rá lehet jönni, csak a diplomát összeszedni rengeteg idő meg áldozat!

Az emberek többségének több lehetősége van diplomával és ha beszél nyelveket. Jogsit azért említettem, mert nagyon sok helyen és sok pasi részéről ez valamiért elvárás. Nekem nem volt fontos eddig, és ezt mindig el is mondom. Van ilyen.

Nem szexelek senki diplomájával, kocsijával, pénzével meg humorával, meg empátiájával stb. A személyiségtényezőket azért nem említettem mert ALAP hogy ezekben passzolni kéne!

Én csak azt soroltam fel, ami általában gond szokott lenni. Sokaknak már az is kínos, hogy egy nőnek van lakása. Megsúgom rengeteg diplomás ismerősömnek van, mert általában olyan családból érkezünk, aki ezt megteheti. De pont emiatt, mert van lakásom, nem akarom, hogy valaki ezt kihasználja, vagy éppen irigykedjen, amiért neki ez nem jutott. Hidd el barátnőim is megkapták ezeket sok férfitől.

És láss csodát, az a barátnőm házas, ahol mindketten azonosan jó háttérrel jöttek, egy helyen akarnak lakni, hasonló a munkájuk, a humoruk, a hobbijuk, stb...

Én nem hiszek abban hogy a nagy ellentétek vonzzak egymást. Plusz a negatívumok azok olyanok kell legyenek, hogy képesnek kell lenned velük együtt élni.

Aki 3 órára lakik és 3 hetente van csak kerete látni 1-1 napra, az hol lesz jövőképes?

Nem Pesten élek (sajnos ez is egyfajta baj), de igen, megkeresek 400-at havonta.

2023. júl. 9. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!