Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan társkereső oldal ahol direkt komoly kapcsolatra, később házasságra lehet pár találni?
Figyelt kérdés
Férfi vagyok és a Badoo, Tinder és társai teljesen kiábrándítottak.2023. jún. 25. 18:34
2/10 anonim válasza:
Bar, ha tinderen nem tudtal talalni, akkor itt sem fogsz.
(Badoo-t megertem, ott kb csak romanok, ciganyok, kisegitosok, 8 altalanososak voltak, amikor probaltam.)
3/10 anonim válasza:
Én a love.hun ismertem meg életem szerelmet: 44F
Udv: 19/L
4/10 anonim válasza:
Ez egy nagyon buta kérdés.
Vagy nagyon fiatal vagy.,
komoly kapcsolat, házasság....mindenhol mindenkinél ugyanannyi az esély erre. Akárhol is ismered meg az illetőt.
A házasságot nem árt az ismerkedés elején tisztázni, h ki milyen párti...
Aztán h komoly lesz e....azt az idő határozza meg.
5/10 A kérdező kommentje:
Kedves 4 es köszönöm a minősítést:) Azért látom a szövegértés neked se az erősséged:) Ha nem tudsz érdemben válaszolni egy kérdésre, szerintem inkább ne..
2023. jún. 25. 21:15
6/10 anonim válasza:
Teljesem igaza van a negyesnek. Valami hasonlot irtam en is aasodik valaszomban.
7/10 anonim válasza:
Ismerős pár az elit társon jött össze, elváltak voltak multis vezető +tanár.
8/10 anonim válasza:
Amiket írtál társkereső, azokon kívül a többi sem különb. Nem az a cél, hogy párt találj, hanem hogy fizess.
9/10 Marcus 93 válasza:
Én kipróbáltam az összeset, kamuprofilok, esetleg komolytalanok, hanyagold a netet.
10/10 anonim válasza:
Kifejezetten házasságra való nincs 🙂
Mindenhol mindenre megvan az esély, de ehhez el kell kezdeni ismerkedni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!