Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az Elittárson lehet értelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az Elittárson lehet értelmes kapcsolatot találni? Megéri előfizetni? Valós személyek vannak rajta komoly ismerkedési szándékkal?

Figyelt kérdés
1.5 éve a munka miatt egy kisebb szabolcsi településre kellett költöznöm Debrecenből, ahol nehéz ismerkedni. Előtte lett vége egy hosszú kapcsolatomnak. Szeretném megtalálni a párom, de a tinder, badoo stb nem igazán annak a társadalmi rétegnek a társkereső helye, ahonnan életem párját megtalálhatom...

2023. jún. 11. 21:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Kb 1 óra regisztrálni, 2 hétig próbálkoztam nőként, 1 üzenetet sem kaptam. Badoo, Tinder is tele van művelt, érdekes, tanult emberekkel, csak ki kell szűrni a sok hülye közül ez tény, de hidd el, sokan vannak fent, akik megfelelnének az elvárásaidnak.
2023. jún. 11. 22:55
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Az elittárs beetetés, csalás lehúzás. Kis létszámmal.

Ahogy előttem írták, badoo, tinder türelem, szűrés

2023. jún. 11. 23:17
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, milyen társadalmi rétegre gondolsz, de a tinderen jobbára tanult, diplomás, vonzó, jó egzisztenciával bíró emberek vannak. Van persze pár selejt is, de a tinder legnagyobb elõnye, hogy csak az tud rádírni, akivel elõtte matcheltél, tehát kölcsönös szimpátia volt. Ráadásul a tinder teljesen ingyenes.
2023. jún. 12. 04:12
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az Elittárs egyáltalán nem jött be, olyan volt, mint egy kihalt sziget, két hét után töröltem magam. Ezután a Badoon regisztráltam, ahol azért türelmesnek kell lenni, mert vannak fura alakok, de mégis ott találtam meg a párom, akivel 7 éve együtt vagyunk.
2023. jún. 12. 09:14
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

A szabolcsi kistelepülésen szerintem az Elittárs sem fog segíteni. Az itt a fő probléma, írom ezt szintén kistelepülésről.

Teljesen mindegy, melyik platform, nyilván csak azokat találod meg, akik ott élnek vagy vállalod a távkapcsolatot annak minden velejárójával egy bp-ivel pl. Számomra utóbbi nem opció, akik pedig elérhető közelségben vannak, függetlenek és regisztráltak valamelyik társkeresőre, nagyrészt felejtősek, annak az egy-két ritka kivételnek nem én kellek, úgyhogy a kör bezárult.

Ilyen helyeken esélytelen élőben is, neten is...

2023. jún. 12. 09:25
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

#5 Én vagyok a 4-es válaszoló és ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy bár én budapesti voltam, a párom nagyon messze lakott tőlem és az első két évben mi is távkapcsolatban éltünk, hétvégente tudtunk találkozni. Ha nem adtam volna meg az esélyét, most nem lennénk boldogok együtt egy vidéki városban.

Tudom, marha félelmetes a változás, nekem is az volt, de egy pillanatra sem bántam meg, hogy elhagytam Budapestet.

2023. jún. 13. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!