Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehet találni valakit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet találni valakit társkeresőn?

Figyelt kérdés

Már 10 hónapja vagyok fent társkeresőkön, nő vagyok.

De egyszerűen, senkivel sem jön össze. Volt már, hogy a pasi nagyon akarta, de valamiért mindig 2 problémába ütköztem.

1: külsőre nagyon vonzó, személyisége viszont annyira negatív, hogy instant menekülés.

2: személyisége nagyon rendben, de külsőre nem fog meg, nincs meg a kémia.

Azt már nem is említem, hogy távkapcsolati igény, csak szexkapcsolat, mert hogy ezekbe egyszerűen nem akarok belemenni. :/

Valahol annyira szánalmasnak tartom a válogatást, olyan mintha én lennék a legnagyobb szemét ezen a világon. Az tudom, hogy nem várhatom 1-1 randitól, hogy egyből kialakuljon valami, mert én alapból is lassan engedek fel. De mégis volt, akivel ment, de ő engem nem akart végül. Lehet amiatt volt ennyire laza, mert ő belül tudta, hogy ez csak baráti.

Amúgy viccen kívül, vele tényleg tök jó barátok lettünk, rendszeresen összejárunk a baráti társaságával, és ennek nagyon örülök. :D

De a párkeresés számomra egy rejtély... és nem az a baj, hogy nem lennék elég vonzó, itt már a személyiségemmel lehet baj. :/

Azt tudom, hogy korábban mindig úgy lettem szerelmes, hogy ismerősi körben, kollégák közt megismertük egymást,hónapok alatt megtudtam sok mindent a másikról és kialakult. Az mondjuk tény, hogy velük se jött össze, mert nem tudtam flörtölni.

Kifutok az időből, sajnos már annyira nem vagyok fiatal és kezdek kétségbe esni, tudom ez nem segít, nem érdemes kapkodni, de annyira kínos, hogy a világ legtermészetesebb dolga, ennyire nem megy nekem. :/

2023. júl. 9. 10:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
87%

"Megsúgom rengeteg diplomás ismerősömnek van, mert általában olyan családból érkezünk, aki ezt megteheti"

Akkor nem azért van lakásotok mert diplomátok van. Könyörgöm, ne verd már magad a szüleid pénzére!

Teljesen "jogos" az elvárásod, hogy a leendő párod, is olyan sikeres legyen, mint te, magyarul legyen apuciéknak pénze.

Amúgy félre ne érts, ki az a hülye aki ne fogadna el egy lakást, de ne álíltsd már elvárásként a másik elé azt, amit neked a segged alá tettek.

2023. júl. 9. 12:33
 12/16 anonim ***** válasza:
84%

"Veled veszekedtem már itt egy párszor 3 pontos, te mindenkit baromi felszínesnek nézel. :P"

Mondjuk, fogalmam sincs, hogy ki vagy és azt sem, hogy rólam honnét állapítod meg, hogy ki vagyok. Ez alapján csak szimplán sokat lógsz az oldalon, ami önmagában már egy kisebb red flag.

Egyébként nem, nem nézek mindenkit felszínesnek, de te kb. leírtad, hogy az vagy és most még részletezted is.

"De igen, a gyakorlatban tök kellemetlen, ha nem egy anyagi háttérrel vagytok. Én kerülöm ezt, mert a szüleim pl: emiatt váltak el."

Annyira azért nem kellemetlen, ha nekem is sikerült mindkét oldalról és még több millió embernek.

Apropó: Az előbb még nem az volt, hogy feldolgoztad a szülői dolgokat? Hát, úgy tűnik, mégsem.

"És nem akartam megbántani, de azért nem vették fel egy csomó helyre, mert amit ő akar, ahhoz sajnos diploma kell, neki meg nincs, semmilyen, sok helyre bármilyen diploma jó, csak legyen, mert elvárás."

Hát, nem tudom. Felénk mondjuk ez is másképp van. Nem igazán láttam még olyan munkát, hogy tök mindegy, csak legyen diplomád. Ha meg mégis, akkor oda felvettek embert úgyis, hogy kisebb pozícióként, kisebb pénzért. Nekem is volt pl. diploma nélkül diplomás állásom, csak nettó 500 helyett kaptam nettó 300-at.

"Az emberek többségének több lehetősége van diplomával és ha beszél nyelveket."

Ez így van. Ettől még anélkül is sokan feltalálják magukat és jók a lehetőségeik. Egyik burkoló ismerősöm pl. milliókat keres, évente többször megy nyaralni.

"Jogsit azért említettem, mert nagyon sok helyen és sok pasi részéről ez valamiért elvárás."

Te amúgy valóban ismerkedsz férfiakkal is? Ugyanis talán ha 1%-ukat érdekli, hogy van e jogsid.

"Sokaknak már az is kínos, hogy egy nőnek van lakása. Hidd el barátnőim is megkapták ezeket sok férfitől."

Tipikus esete annak, amikor 1-2 példa alapján megy az általánosítás. Nem, az emberek többsége nem fogja leszedni a fejed, ha akar tőled valamit és van lakásod. Ez annyira nevetséges szöveg, hogy fáj.

Ne haragudj, de azok alapján amit itt leműveltél, azért érthető, hogy a jobb pasik inkább nem akarnak tőled komolyat. Egyszerűen árad belőled a pökhendiség és az, hogy képben sem vagy tök alapvető dolgokkal. Elég elcsúszott a világképed. Ők meg inkább keresnek egy olyan nőt, aki rendben van magával.

2023. júl. 9. 12:36
 13/16 anonim ***** válasza:
61%

Tegyük fel, nem ismerlek, illetve nem ismerem az adott nőt, nem tudom mennyit keres, honnan jött, övé e a lakás...

Akkor általában a külseje, a viselkedése az elrettentő, a majomsága, aki fennhordja az orrát, olyan kicsit nagyképű, aki kb. modell kategóriának hiszi magát....

Aztán ez után jön csak az, hogy megszólal...

ezaz 1 jogos: "Aki 3 órára lakik és 3 hetente van csak kerete látni 1-1 napra, az hol lesz jövőképes?" ---> De alapból hülyeség belemenni egy ilyen távkapcsolatba.

3 óra?

Én másfél órára laktam egyszer egy nőtől az is sok lett.

És itt most nem is a pénz a mérvadó, hanem h 3 órára lakik....

ilyen esetben ha mondjuk mindkét fél viszonylag jól keres az igazi átlag felett kicsivel, valakinek költözni kell....ami által ott kell hagynia mindent és mindenkit. És ki fogja mindezt feláldozni?

Keress max 1 órára élőt. Vagy inkább csak olyan 30 km-re élőt mert hétköznap 30 km is lehet 1 óra

2023. júl. 9. 12:40
 14/16 anonim ***** válasza:
69%

Kedves kerdezo, az altalad leirtak alapjan, egy ontelt bekepzelt alak vagy, akk raadasul felszines, eloiteletes, onzo is.

Kit erdekel a diplomad meg a lakasod?

Dicsekedsz itt a 400 nettodal, rohej.

Egy atlag (alatti) pcsa vagy, akitol a joisten mentsen meg mindenkit.

2023. júl. 9. 12:56
 15/16 anonim ***** válasza:
73%
Amúgy ha ennyire nagyra vagy a "jól szituált" családoddal, miért nem kéred meg őket, hogy mutassanak be hasonlóan "jól szituált" ismerőseik, hozzád hasonlóan "sikeres" fiainak?
2023. júl. 9. 13:02
 16/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kommenteket, még akkor is ha fáj az igazság. Jól kisírtam magam. :( Nem baj, megbeszélem a pszichológusommal, hogyan ne legyek felszínes, mi legyen fontos, mit keressek, stb. mert ez nagyon-nagyon nehéz ám.

3 pontos a stílusodból ítélve állapítottam meg, ki vagy, te is elég sokat lehetsz az oldalon, de ezek szerint van párod, szóval nekem furcsa miért olvasod ezeket. Én próbáltam mások sztorijait olvasgatni, néha kérdeztem is egy-egy randi után, hogy mennyire volt jogos azt éreznem, hogy nem stimmel valami egy-egy sráccal, mert érdekelt a véleményük és általában igazat adtak nekem, sok a red flag, mindenkiben, én tudom, hogy ez a gyakorizás is az. Mondjuk azokban a kérdésekben nem volt téma a fizetésem meg hogy van lakásom stb. Csak ez az egész akkor is egy kiszolgáltatott helyzet, mert igen, nem tudok csak úgy költözni így, bármennyire is működne egy távkapcsolat.

Egyébként hazudtam, mert tényleg nem vagyok jól. Gyógyszert szedek még mindig szorongásos depresszióra. Szóval kíváncsi leszek mi lesz ebből a kiút. És a szüleim még nem váltak el, most válnak, tényleg az anyagiak miatt, ez egy aktív krízis részemről, hiába vagyok felnőtt ez sosem könnyű. De pont emiatt hanyagolnám most a társkeresést, mert úgy érzem tényleg nem látom reálisan a dolgokat. Ugyanakkor sokat tanultam ezekből a randikból.

Meg a kommentekből is, szóval köszönöm az őszinteséget.

(Nem vagyok modellalkat amúgy, emiatt is volt önbizalomhiányom, mert úgy érzem jóképű pasikra rá sem nézhetek és amúgy általában nem is szoktam, mert tudom, hogy nem illenék hozzájuk.)

2023. júl. 9. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!