Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy nő 28-30 éves kora...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő 28-30 éves kora fölött is egyedül van, akkor biztos hogy azért mert nem akar párkapcsolatot vagy irreálisak az elvárásai és senki nem felel meg neki?

Figyelt kérdés
Ez a kettő lehetőség van a nők esetében ilyenkor? Egy férfi esetében még ki lehet magyarázni a férfitöbblettel, hogy hát nem jutott szegénynek nő matematikailag nő. Így férfiként egyedül lenni nem ciki, de ha egy nő vagy egyedül az kicsit fura. Mert azt látom, hogy a férfiaknak teljesen mind1 milyen nő, púpos, idős, ronda, mindet viszik. Egy férfit meg nem, csak a jobbakat.
2023. okt. 20. 10:31
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/74 anonim ***** válasza:
86%

" Én is mennék egy ilyentől, majd a gyerekünk is oldja meg a kaját saját magának mert az anyja nem főz vagy mi?"

A gyereknek van ám apja is! Ugyanolyan szülő. Főzhet ő is.

Nem kell neked sehova menni, mert hatalmas ívben kerülöm a fajtádat.

2023. okt. 20. 20:42
 52/74 anonim ***** válasza:
86%

"oldd meg magadnak a bútorok összerakását, dolgok felfúrását etc."

Ezeket pénisz megléte nélkül is meg lehet csinálni.

Legalább olyan példákat írnátok, amiket nektek is napi szinten meg kell csinálni, úgy hogy panelban vagy társasházban laktok..

Ugyanis a házimunka napi szintű tevékenység, főleg gyerek mellett. Tehát milyen "Férfi" munka van nem kertes lakásban?

2023. okt. 20. 21:44
 53/74 anonim ***** válasza:
0%

Tipikus férfi feladat az ellenség elkergetése, ha jön. Ez veszélyes és főleg férfiakra szabott feladat, vagy munka úgymond, ha így nézzük.

Egyébként ez az általános létezés rendje is. Nézzük meg pl az oroszlánokat. A nőstények vadásznak és nevelik az utódokat. A hím pedig akár az élete árán is megvédi a falkát. Ezen kívül párosodik velük, a legnemesebb utódok létrehozásában segédkezve ezzel. És a nőstények is csak a legerősebbnek hódolnak be, és párosodnak vele. Mert ez így van rendjén.

2023. okt. 20. 21:52
 54/74 anonim ***** válasza:
88%
Hetente hány ellenséget kergetsz el?
2023. okt. 20. 22:07
 55/74 anonim ***** válasza:
88%
Nem tudom te honnan szabadultál 53, de ha esetleg még nem tűnt volna fel emberek vagyunk (már aki) és nem állatok! Miféle ellenségek elkergetéséről hadoválsz és legfőképp - ahogy az 54 is kérdezte - hány ellenséget is kergetsz el heti szinten, hm? Némelyek esküszöm mintha nem ezen a bolygón élnének.
2023. okt. 20. 22:32
 56/74 anonim ***** válasza:
0%

A katonák is kapnak bért békeidőben, pontosan azért hogy készen álljanak amint menni kell, és akár az életük árán is megvédjék az embereket. Az oroszlánok se hetente csatáznak, és az emberek sem. De ha jön az ellenség, azt nem a nő szokta elkergetni, nem is tudná fizikai alkata miatt, és nem is az ő dolga ez. Hanem a férfié. És akár az élete árán is, szóval ez bátor és nemes tett. Sajnálom hogy ti ezt nem értékelitek és még le is pontozzátok a válaszom. Kívánom hogy ne kelljen megtapasztalnotok sose amiről beszélek. Mondom mindezt annak tudatában, hogy bizonyára titeket is a barátotok vagy férjetek a saját élete árán is megvédene, ha szükséges lenne.

De legalább a párosodást nem kell magyaráznom, szerencsére.

2023. okt. 20. 22:44
 57/74 anonim ***** válasza:
0%

Különben meg ugyanott élek ahol ti. Csak nem ismertek fel elsőre, és sokan nem gondolnátok rólam. Én nem vagyok magas, kigyúrt meg aztán végképp nem. Viszont keménykötésű vagyok, hidegvérű és fitt.

Én vagyok aki leállítja a csibész lépcsőházi kölyköket, amikor megszalad a vérük és kóstolgatnak titeket, vagy tiszteletlenek veletek. Én vagyok aki tűz esetén nem lefagy, hanem a poroltóval eloltja. Én vagyok aki a táskatolvaj után rohan, kirúgja a lábát hogy visszaszerezze a táskát. És az is én vagyok, aki elsők között érkezik ha balhé támad a házban, megvédeni az embereket a rablótól. Míg a többség a saját ajtaja mögött retteg és hallgatózik. És sok minden más is én vagyok. Nem keltek feltűnést, de amint szükség van rám én ott leszek készen, ebben biztosak lehettek.

Szóval harc, védelem és párosodás. Vagyunk még páran így, akik tartják ezeket az értékeket és tradicionális szerepeket. Bár manapság egyre ritkább, az is igaz.

2023. okt. 20. 23:06
 58/74 anonim ***** válasza:
90%

57. Ezekre a dolgokra kB 10 évente egyszer van szükség, a női munkára pedig napi szinten.

És ha már akkora alfa védelmező vagy, akkor simán megfoghatod a porszívót is, meg el is mosogathatsz. 😆

2023. okt. 21. 09:59
 59/74 anonim ***** válasza:
9%

Tévedsz mivel nem vagyok lusta, és mindig teszem ami az én dolgom.

De azért gondoljuk végig. Szóval akkor a férfi aki megvéd titeket a veszélyben. A férfi aki képvisel titeket bármilyen számotokra félelmetes ügyekben. A férfi aki a fontos döntéseket kell helyesen és felelősséggel meghozza. A férfi akinek többet kell nálatok keresni, és sokszor a lakhatást sőt megélhetést is biztosítania. A férfi aki szerel és javít, és akinek a nehéz dolgokat kell mozgatnia, ami alatt sokan megszakadnátok. Többnyire a férfi az, aki autót vezet. És szintén a férfi az, akinek a szexben is az aktív, tehát nehezebb oldal jut. Ezek rendben vannak, ezek így vannak jól.

De manapság ez mintha nem elég, egyre több nő a férfire akarja tolni a takarítást, bevásárlást, főzést, mosogatást, gyereknevelést is. Amik klasszikusan női szerepek, hiszen a nők ügyesebbek benne. És akkor emellett nagyon sok nő folyamatosan szidja is a férfiakat.

Szerintetek jól van ez így? Ez így mennyire egyenlő?

2023. okt. 21. 11:26
 60/74 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem troll vagy, de ha nem, akkor sajnállak, hogy ilyen veszélyekkel teli, nehéz életet élsz, amibe már nem fér bele a mosogatás, mert anélkül is megszakadsz a sok felelősség alatt😂 Vagy egy ország miniszterelnöke vagy, vagy valami ózdi orkfalu legsötétebb utcájában élsz, egyéb lehetőségeket nem tudok elképzelni, ahol szükség lenne erre az alfa oroszlánharcos mentalitásra :D
2023. okt. 21. 11:32
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!