Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő 28-30 éves kora fölött is egyedül van, akkor biztos hogy azért mert nem akar párkapcsolatot vagy irreálisak az elvárásai és senki nem felel meg neki?
Ne haragudj már az, hogy ha az utcán nekiáll valami barom inzultálni vagy erőszakoskodni velem és a párom (férjem) megvéd egy ALAP dolog! Leírod, hogy nem vársz érte hálát, de azért otthon nyalja már ki az 'zasszony a segged, mert te szökőévente egyszer "bevéded".
A mi környezetünkben egészen biztos nem valós egyetlen példád sem, mert felénk nem életképtelen, kereset nélküli nők élnek, akik rá vannak szorulva a hős férfiakra, hogy odébb tegyenek egy nehezebb tárgyat vagy összeszereljenek egy bútort. Érdekes mi 7 éve vagyunk együtt a férjemmel, egyetlen kezemen meg tudom számolni hányszor kellett bútort szerelni vagy nehezebb dolgokat emelgetni. Itt jegyezném meg, hogy ez idő alatt 2x is költöztünk, ugyanúgy emeltem a dobozokat, cipeltem fel/le a lépcsőn, szereltem bútort, fúrtam fel polcot stb. Nem kell minket törékeny kislányként kezelni. De mondok jobbat, barátnőmék vettek egy tükrös szekrénysort a nappalijukba, a férje azt se tudta melyik irányból kell a csavart becsavarni, ugyanúgy kihívtak egy szakit, aki néhány tízezerért összeszerelte. Csak azért mert valaki férfi nem egyenlő azzal, hogy mindent is tud, tud szerelni, tárgyakat javítani, ahogy csak azért mert valaki nő sem jelenti, h ne tudna egy izzót se kicserélni és mindig, mindenben egy férfira szorul. Hagyjuk már. Ezt max te akarod elhinni, a valóság egészen mást mutat.
A legtöbb barátunk, rokonunk, kollégák albérletben laknak, amit KETTEN tartanak fent vagy épp KÖZÖS HITELLEL vettek házat. Szó nincs semmiféle eltartásról, se lakhatás biztosításáról.
Nincs olyan, hogy női meg férfi oldal. Egy férfi is pont ugyanúgy kezébe tudja venni a felmosót/porszívót, ki tud mosni, ki tud teregetni, meg tud főzni. És ezek a szereléssel meg nehéz tárgyak tologatásával szemben napi szintű feladatok. Imádom tényleg, amikor némelyik férfi (vagy inkább kisfiú) azzal próbálja mentegetni magát, hogy "hááá de én 2015-ben felfúrtam egy polcot meg összeraktam egy éjjeli szekrényt, szóval nekem nem kell házimunkázni". Ugyan. Az meg már abszolút a legalja és a legeslegszánalmasabb, mikor olyan feladatokat sorolnak fel ezek a lusta herék, amit a nő nem azért nem csinál meg, mert szimplán nem akar (velük ellentétben ugye), hanem nagyon sok esetben NEM TUD a fizikai adottságai miatt.
"a női munkára pedig napi szinten"
NINCS női munka. Háztartási, ház körüli munkák vannak, amelyekből mindkét félnek egyenlően kell kivenni a részét. Hogy ki, mit csinál, az már megbeszélés kérdése, de olyan nincs, hogy egész éves kiszolgálás, mert februárban felfúrtam egy polcot.
A kérdésekre adott egyes válaszok szépen mutatják, hogy sok nő miért nem akar inkább párt (vagy legalábbis nem akármilyent).
Kolonc a nyakába senkinek nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!