Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő 28-30 éves kora fölött is egyedül van, akkor biztos hogy azért mert nem akar párkapcsolatot vagy irreálisak az elvárásai és senki nem felel meg neki?
37: Pontosan, nagyon nagy részben emiatt nem lesz senkim. Egész életemben, bármilyen közegben voltam, ezt néztem végig, hogy szerencsétlen nők, anyák mit szenvednek az említettek miatt. A mai napig ezt látom. Én inkább megkímélem magam ettől. Ugyanúgy "be lettem oltva" házi- és anyarabszolgaság ellen, mint pl. alkoholizálás ellen, abból is láttam már eleget életem során. Az ember nem akarja magának a rosszat, ha teheti, elkerüli, ilyen egyszerű. Irreális elvárásnak számít, hogy ne kelljen nőként csicskulni, ez van 🤷🏻♀️ Nem engem minősít...
És a többi hasonlóan irreálisat még fel sem hoztam. Leírni is alig merek pl. olyanokat, hogy ne bántalmazzon - verbálisan se! Itt is kapásból kiesik vagy 95%-a a férfiaknak biztos. Pedig annyira alap.
Nem, egyetlen nőnek sem kell kiszolgálnia a férfit! Körbe is röhögném és egyúttal vágnám ki, mint macskát szarni azt a férfit, aki ilyen elveket vall.
Legjobb tudomásom szerint egy háztartásban nem csak a nő eszik, koszol, csinál mosni/mosogatnivalót, hanem a férfi is, úgyhogy teljesen természetes és alap, hogy ő is kiveszi belőle a részét. Nem, nem segít, kiveszi a részét. Bizony, ez az ő feladata is. Semmiféle elő vagy többletjog nem illeti meg őt csak azért, mert farok lóg a lába között. Akinek nem tetszik, mehet szépen és kereshet házi bejárónőt, neki ugyanis arra van szüksége. Ingyen punci és cseléd az kéne, de a gyűrű már leesik az ujjáról, ha tenni is kell érte. Szánalmas. :)
Bár szerencsére nekem normális férjem van, akinek magától értetődő, hogy ugyanúgy elmosogat, kiporszívóz, sőt főzni is ő szokott többször.
Soha nem volt egy férfi cselédje sem és soha nem is leszek.
Ja és záró gondolatként a 43-re: te is old meg szépen egyedül a b@szást. 😘 Vagy te talán saját magad szoktad megbszni? Úgy adod elő, mintha a szexhez nem két ember kéne.
50: Hát ezt inkább fordítva mondhatnánk el! A férfiak azok, akik teljes kiszolgálás mellett elvárnák még azt is, hogy modellekével vetekedő külseje legyen egy nőnek, és hogy ne csak "aktatologasson aprópénzért", mert jaj, akkor már nekik kell eltartaniuk, finanszírozniuk az életét.
Nekem teljesen jó lenne egy szomszéd srác Suzukival is, ha a gondolkodásmódja, hozzáállása rendben van. Ja, bocs, a túlsúly vagy ilyenek, hogy fogatlanság, valóban nem felelnek meg, ha ez = Brad Pitt, akkor igen, ő kell.
Mindenki azt vár el, amit akar. Ehhez joga van. A valóság pedig majd megmutatja, hogy azok az elvárások reálisak, vagy irreálisak voltak-e.
Mindazonáltal tapasztalatom szerint igen, elég elvetemült elvárások vannak a férfiak felé, mind a fizikai vonzerőre, mind az anyagiakra vonatkozóan.
"oldd meg magadnak a bútorok összerakását, dolgok felfúrását etc."
Miért gondoljátok, hogy ez olyan nagy dolog? :)
Mellesleg akkor majd olyan gyakran kapsz kaját és tiszta ruhát, amilyen gyakran polcokat kell fúrni egy lakásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!